Έξω φρενών η Μπριζίτ Μπαρντό με την Κατρίν Ντενέβ για τις γούνες της

5

Έξω φρενών εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής σε εκπομπή για τα κατοικίδια η Μπριζίτ Μπαρντό με τον Ολάντ και τον Πρωθυπουργό Βάλς αλλά και με την ηθοποιό Κατρίν Ντενέβ εξαιτίας της στάσης τους απέναντι στα ζώα.

Η «Μπεμπέ» τα έβαλε με τον Ολάντ που «δεν έχει κάνει τίποτα» ως τώρα για την προστασία των ζώων αλλά και με τον Βαλς επειδή του αρέσουν οι ταυρομαχίες.  

Τον Γάλλο Πρωθυπουργό τον αποκάλεσε "tauromaniaque" για την αγάπη του για τις ταυρομαχίες. "Νομίζει ότι είναι κάτι μεγάλο, αλλά είναι μια σφαγή, είναι αηδιαστικό, είμαι εξοργισμένη. Είναι η σφαγή ενός ζώου. Οι ταυρομαχίες θα πρέπει πλέον να τελειώσουν, γιατί το αίμα φέρνει αίμα και η βία γεννά βία ", είπε.

Από το θυμό της δεν γλύτωσε ούτε ο υπουργός των Εσωτερικών. Τα έβαλε επίσης με τους μουσουλμάνους λέγοντας ότι θέλει να είναι φίλη μαζί τους αλλά «πρέπει να δεχτούν τη γαλλική νομοθεσία για τη σφαγή ζώων."

Τα πυρά της Μπαρντό δέχτηκε και η Κατρίν Ντενέβ για την επιλογή της να φορά γούνες. «Υπάρχει και η Ντενέβ. Τι να πώ για την Ντενέβ και τις γούνες της; Δεν έχω κάτι να πω, η γούνα δεν την κάνει πιο όμορφη αλλά πιο άσχημη», είπε μεταξύ άλλων.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

σχόλια

5 σχόλια
Αχ! Δεν την μπορώ την «φιλόζωη» και ταυτόχρονα υποστηρίκτρια της Λεπέν, της ακροδεξιάς, με εκφράσεις για τα LG άτομα ως: «φρικιά του τσίρκου» κ.λπ..http://www.theguardian.com/film/2003/may/16/news.gwladysfouchehttp://www.nydailynews.com/news/world/brigitte-bardot-marine-le-pen-joan-arc-article-1.1914268