Σε νέα ανακοίνωση για τις τράπεζες προχώρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή η τρόικα απαιτούσε περισσότερα και έκλεισε τις τράπεζες επειδή η κυβέρνηση ήθελε να φορολογηθούν οι πλούσιοι και όχι οι συνταξιούχοι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου:
«Η ελληνική κυβέρνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έδωσε σκληρή μάχη για να μην μειωθούν οι συντάξεις. Πέντε χρόνια μνημονίων οδήγησαν σε περικοπές συντάξεων ύψους 14 δις , τα οποία από ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετά για τους δανειστές και την τρόικα εσωτερικού. Ήθελαν κι άλλα!
Και επειδή η κυβέρνηση αντιπρότεινε να φορολογηθούν οι πλούσιοι αντί να περικοπούν οι συντάξεις, κάποιοι θεώρησαν απαραίτητο να κλείσουν τις τράπεζες.
. Όλο και περισσότεροι σπάνε τον φόβο, κλείνουν τα αυτιά τους στην πρωτοφανή προπαγάνδα, δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς.
Το «ΟΧΙ» στην πρόταση των δανειστών επανεκκινεί τη διαπραγμάτευση τη Δευτέρα. Με βάση την ενότητα του ελληνικού λαού και την απόρριψη των τελεσιγράφων, η ελληνική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους τα συμφέροντα ενός λαού που δοκιμάζεται καθημερινά εδώ και 5 χρόνια».
Πολιτική /
Σακελλαρίδης: Έκλεισαν τις τράπεζες επειδή θέλαμε να φορολογήσουμε τους πλούσιους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Άρης Μουγκοπέτρος: «Του ζητούσε 700 ευρώ τον μήνα για να βλέπει τα παιδιά» λέει συγγενής του
Έναν χρόνο μετά: Πώς εξελίσσεται το πρώτο γονιδιακά επεξεργασμένο πρόβατο της Ινδίας
Ποιοι είναι οι 4 ορειβάτες που καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια
Συνελήφθη γνωστός τράπερ που επέβαινε σε κλεμμένο ΙΧ στη Γλυφάδα
Νεκροί ορειβάτες στα Βαρδούσια: Τα πρώτα στοιχεία για το τι συνέβη - Πώς προκλήθηκε η χιονοστιβάδα
σχόλια