Ζευγάρι Τούρκων, ξόδεψε τα χρήματα του γάμου για να ταΐσει 4000 Σύρους πρόσφυγες

Ζευγάρι Τούρκων, ξόδεψε τα χρήματα του γάμου για να ταΐσει 4000 Σύρους πρόσφυγες Facebook Twitter
4

 

Ένα ζευγάρι Τούρκων που παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα προσκάλεσε 4.000 πρόσφυγες από τη Συρία για να γιορτάσουν μαζί τους.

O Fethullah Üzümcüoğlu και η Esra Polat έκαναν το γάμο τους στην επαρχία Κιλίς κοντά στα σύνορα της Συρίας, η οποία είναι προσωρινό καταφύγιο για χιλιάδες πρόσφυγες που φεύγουν λόγω του πολέμου στη γειτονική χώρα.

Οι παραδοσιακοί τουρκικοί γάμοι διαρκούν από την Τρίτη έως την Πέμπτη, με αποκορύφωμα ένα πλούσιο δείπνο την τελευταία νύχτα, ωστόσο αυτό το ζευγάρι αποφάσισε ότι ήθελε η γιορτή αυτή να είναι διαφορετική.

Οι 4.000 πρόσφυγες που ζουν μέσα και γύρω από την πόλη του Κιλίς, δεν περίμεναν ότι την περασμένη Πέμπτη οι νεόνυμφοι θα δώριζαν τις αποταμιεύσεις των οικογενειών τους και τα χρήματα που μάζεψαν από το γάμο τους για να γιορτάσουν και να δειπνήσουν μαζί τους.

Ήταν ο πατέρας του γαμπρού, Ali Üzümcüoğlu, ο οποίος είχε αρχικά την ιδέα να μοιραστούν τη χαρά του γάμου με τους λιγότερο τυχερούς.

«Πίστευα ότι το να μοιραστούμε ένα μεγάλο υπέροχο δείπνο με την οικογένεια και τους φίλους μας θα ήταν περιττό, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη και ζουν δίπλα μας. Γι 'αυτό σκέφτηκα την ιδέα αυτή και τη συζήτησα με τον γιο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που δέχθηκε και άρχισαν το νέο χαρούμενο ταξίδι τους με μια τέτοια ανιδιοτελή δράση».


Η νύφη και ο γαμπρός βοήθησαν στη διανομή των γευμάτων, ενώ φωτογραφήθηκαν με τους πρόσφυγες στα στρατόπεδα.

Ο γαμπρός μάλιστα είπε ότι δεν είχε κάνει ποτέ κάτι παρόμοιο και ότι αυτή ήταν η «καλύτερη και πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Διεθνή / Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Διεθνή / Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Η σεισμογενής Κωνσταντινούπολη έχει δει μείωση των χώρων συγκέντρωσης πολιτών λόγω τσιμεντοποίησης από τις κυβερνήσεις Ερντογάν - Ποιες περιοχές έχουν αντικατασταθεί από νέες υποδομές και πώς αυτό επηρεάζει την ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση φυσικών καταστροφών
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM