Στικάκι με οκτώ ονόματα παρέδωσε ο Φαλτσιανί

Στικάκι με οκτώ ονόματα παρέδωσε ο Φαλτσιανί Facebook Twitter
1

Στικάκι με οκτώ ονόματα παρέδωσε στους Έλληνες εισαγγελείς ο Ερβέ Φαλτσιανί ο άνθρωπος που υπέκλεψε ονόματα καταθετών στην HSBC και έδωσε τη λίστα με χιλιάδες ονόματα καταθετών που φέρονται να έχουν μεταφέρει και αδήλωτα κεφάλαια στο εξωτερικό.Λαγκάρντ. Από το ηλεκτρονικό αρχείο φέρεται να προκύπτουν κοινά πρόσωπα και εταιρείες που, σε πολλές περιπτώσεις, έπαιζαν το ρόλο διαμεσολαβητή στη διακίνηση χρηματικών ποσών.

Σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Φαλτσιανί που θα δώσει νέα κατάθεση στους εισαγγελείς μετά τις εκλογές, τονίζει πως στην πρόσφατη συνάντησή του με Έλληνες εισαγγελείς κατάλαβε πως είχαν βρει σημαντικά στοιχεία στα οποία πρόσθεσαν και νεότερα.

Τονίζει επίσης ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια και μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου οι μόνες του επαφές με την Ελλάδα ήταν σε επίπεδο συνεντεύξεων με δημοσιογράφους.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Η κυβέρνηση Σαμαρά βρε έχυνε άπλετο φως στη λίστα Λαγκάρντ γι' αυτό δεν είχε χρόνο για καταθέσεις. Τι νομίζατε δηλαδή; Ότι κάλυπτε κάποιους μέχρι να παραγραφούν τα αδικήματα;