Διαφέρουν οι δύο λίστες Λαγκάρντ

Διαφέρουν οι δύο λίστες Λαγκάρντ Facebook Twitter
8

Διαφορετική μορφή έχει η λίστα Λαγκάρντ που έφτασε από το Παρίσι με αυτή που παρέδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην κυβένρηση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το BHMA . Όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα, το υλικό που έφτασε από το Παρίσι είναι σε εντελώς διαφορετική μορφή από αυτό που παραδόθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο ΣΔΟΕ. 

Η λίστα από το Παρίσι είναι υπό μορφή αρχείων, τα οποία περιέχουν στις πιο πολλές περιπτώσεις περισσότερα του ενός ονόματα που είναι οι δικαιούχοι των καταθέσεων της λίστας Λαγκάρντ στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Σε πολλές περιπτώσεις δηλαδή  ως δικαιούχοι ενός λογαριασμού εμφανίζονται όλα τα μέλη μιας οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του Βήματος, σε κάθε αρχείο εκτός από τα προσωπικά δεδομένα (ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κ.λπ.) περιέχεται και το φορολογικό προφίλ καθενός από τους καταθέτες.

«Με βάση όλες αυτές τις πληροφορίες οι οποίες από την περασμένη Πέμπτη φωτίζουν όλο και καλύτερα την υπόθεση, είναι φανερό ότι το υλικό που είχε φτάσει τόσο στους οικονομικούς εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ όσο και στην ελληνική Βουλή διαφέρει από αυτό που παραδόθηκε πριν από λίγες μέρες από τους Γάλλους τού εκεί υπουργείου Οικονομικών,», σημειώνει το σάιτ στο δημοσίευμα του.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ελπίζω κάποιοι να ζητήσουν συγνώμη από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία ήταν η μόνη που είχε τα κότσια, για να μην πω κάτι άλλο, να πιέσει τον Παπακωνσταντίνου να δώσει εξηγήσεις, παρά το κράξιμο από όλους... Βρίσκω πάντως εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός πως τα δυο βασικά κόμματα της αποθανούσης μεταπολίτευσης έχουν αρχίσει να στριμώχνονται με σκάνδαλα όσο βρίσκονται στη κυβέρνηση. Άραγε να ελπίζουμε και για τις ανάλογες κυρώσεις ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;...
Να ζητήσουν συγγνώμη από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου?? Εννοείς αυτήν που το όνομα του πατέρα της φιγουράρει σε μια άλλη λίστα και συγκεκριμένα αυτήν του ΣΔΟΕ??
Διαβάζεις που διαβάζεις τα μπλογκ του επιπέδου τρωκτικού, να διάβαζες πως η αναφορά στο όνομα Νίκου περιορίζεται σε πελάτη του για υπόθεση που ερευνά το ΣΔΟΕ και όχι στον ίδιο... Τελικά ήμουν αφελής που νόμιζα πως η χωριάτικη νοοτροπία της οικογενειακής ευθύνης είχε τελειώσει με τις ταινίες όπως η "Κυρά μας η μαμή"...
Καλα μην ξεχναμε τον ρολο του μεγαλοσχημονος ΓΠΑΠΑΚ στην λίστα (και ο οποιος την """Εχασε""" οπως δηλωσε). Απο εκει την πήρε ο Μπένι. Και δεν μπορω να μην παρατηρησω οτι ο ΓΠΑΠΑΚ εχει μια σχετικη ασυλια απο τα "μεσα"
Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι μια συνωμοσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του Αλέξη Τσίπρα και της Χ.Α. που σκοπό έχουν να πλήξουν την πολιτική οντότητα του Βενιζέλου και το ΠΑΣΟΚ εν γένει.