104 πρόσφυγες συνέλαβε η Σλοβενία

104 πρόσφυγες συνέλαβε η Σλοβενία Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Στη σύλληψη 104 προσφύγων οι οποίοι επιχείρησαν να μπούνε στη χώρα προχώρησαν οι αρχές της Σλοβενίας, καθώς η κυβέρνηση που έκλεισε τα σύνορα, σκληραίνει τη στάση της και προχωρά και σε συλλήψεις.

Οι  πρόσφυγες, συνελήφθησαν σε δασώδη περιοχή στη συνοριακή γραμμή Ομπρέζιε και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με τις αρχές. Οι πρόσφυγες, κυρίως Σύροι και Ιρακινοί είχαν σκοπό να φθάσουν στη Γερμανία.

Εν τω μεταξύ η Κροατία που κι αυτή σκληραίνει τη στάση της αρνείται να δεχτεί πίσω 150 πρόσφυγες οι οποίοι επέβαιναν σε τρένο αλλά τους σταμάτησαν οι Σλοβένοι στα σύνορα και διέταξαν την αποβίβασή τους.

Η Σλοβενία επανειλημμένως έχει επισημάνει ότι θα επαναπροωθεί στην Κροατία και στην Ουγγαρία άτομα που δεν καταθέτουν αίτηση για χορήγηση ασύλου.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια