Άγριο ξύλο και επεισόδια μεταξύ Ποντίων και μελών της Χρυσής Αυγής

Άγριο ξύλο και επεισόδια μεταξύ Ποντίων και μελών της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
6

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγα λεπτά στη συγκέντρωση Ποντίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το seleo.gr.

Oι διαδηλωτές από τα σωματεία των Ποντίων επιτέθηκαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής απαιτώντας να φύγουν από τη συγκέντρωση.

Ανάμεσα σε αυτούς που δέχτηκαν το μένος των διαδηλωτών ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, καθώς και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας, οι οποίοι με μπουνιές και κλωτσιές αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από το άγαλμα Βενιζέλου. Η αστυνομία επενέβη για να περιορίσει τα επεισόδια, ενώ αυτή την ώρα έχει κλείσει η Εγνατία, με την πορεία να βρίσκεται σε εξέλιξη.

πηγή: seleo.gr

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Και πολύ καλά κάνανε! Καλά έπαθε ο Βουλευτής της ΧΑ. Τι νόμιζαν δηλαδή, πώς θα μπορούσαν να εκμετελλευτούν τις αντιδράσεις των Ποντίων παριστάνοντας τους πατριώτες Έλληνες ξαφνικά? Άσε τους μάθαμε πλέον, χειρότεροι και απ τους άλλους πολιτικούς είναι.
Ομολογουμένως ήταν υπέρ-προκλητική η συμπεριφορά αλλά και οι δηλώσεις του Ματθαιόπουλου. Παρόλα αυτά οφείλουμε να καταδικάσουμε την βία. Δύο μέτρα και σταθμά δεν γίνονται δυστυχώς, όσο και αν είναι ευχάριστο το θέαμα διαπομπευμένου χρυσαυγήτη...
Anonymous Guest Δεν τους μάθαμε τώρα, το ξέραμε από πριν πως ήταν τα κατακάθια της κοινωνίας. Όσο και να δυσκολεύομαι όμως να συμπονέσω το βλάκα της ΧΑ που έφαγε το ξύλο, τέτοιες σκηνές δε θέλω να βλέπω στους δρόμους της πόλης μου. Μας κάνουν να συνηθίζουμε τη βαρβαρότητα.
Με τέτοιες ιδέες φιλαράκο θα γίνουμε χειρότερα απο Ζούγκλα..Τι θα πεί "πολυ καλά κάνανε" ? Υποστηρικτής της βίας εισαι? Η βία πρέπει να γνωρίζεις απο όπου και να προέρχεται είναι καταδικαστέα και κατακριτέα!!