Άδωνης: Απορώ πώς ψήφισε ο κόσμος αυτούς τους μ....ες

Άδωνης: Απορώ πώς ψήφισε ο κόσμος αυτούς τους μ....ες Facebook Twitter
11

"Ξέφυγε" ο Άδωνης Γεωργιάδης κατά την περιοδεία του στην επαρχία, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Ν.Δ.. Ο βουλευτής του κόμματος και υποψήφιος για την προεδρία επισκέφτηκε τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και τον Βόλο και δοκίμασε γλυκά σε ζαχαροπλαστείο των Τρικάλων.

Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί το δημαρχείο της Πύλης, όπου μιλώντας άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πως ψήφισε ο Ελληνικός λαός αυτούς τους … μ@λ@κες οι οποίοι αύριο κάνουν  απεργία κατά της …Κυβέρνησης και θα κατέβει στην απεργία και ο …Τσίπρας θα τρελαθώ» είπε μεταξύ άλλων (στο 00.30'') σε κουβέντα που είχε με τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Θανάση Γιαννωτάκη.

Κατεβαίνει υποψήφιος γιατί η Ν.Δ. πρέπει σε αυτή τη φάση να γίνει πολύ σκληρή, είπε ακόμη.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Οχι Αδωνι...μην τρελαθεις! Σε θελουμε ετσι νηφαλιο,με σωας τα φρενας και με διαυγεια,ετσι οπως εισαι τωρα! Ασε τους Συριζαιους δεν ειναι αξιοι λογου,αυτοι ειναι πετεινοι κεφαλες.
Δεν επιθυμω να σχολιασω το υφος του κ.Γεωργιαδη.Απλα διαπιστωνω οτι ειναι απολυτως συμβατο με την λοιπη "πολιτεια"του.Θα διατυπωσω,ομως,μιαν απορια.Εαν οι ψηφισαντες τους νυν κυβερνωντες πολιτες αξιζουν, εστω και εν μερει,τετοιων χαρακτηρισμων,ποιοι ακριβως χαρακτηρισμοι αρμοζουν-κατα τον κ.Γεωργιαδη,παντοτε -σε εκεινους τους πολιτες οι οποιοι εψηφιζαν επι σαραντα συναπτα ετη τα δυο "κομματα εξουσιας", τα οποια αυταποδεικτα ειναι υπευθυνα για την καταστροφη στην οποια οδηγησαν την χωρα ;Αν και την σχετικη απαντηση την εχει ηδη δωσει,εμμεσα,πλην σαφεστατα,ο ιδιος ο κ.Γεωργιαδης.Οταν πριν τεσσερα-πεντε μολις χρονια αγορευοντας στην Βουλη,ως βουλευτης του ΛΑΟΣ,απευθυνθηκε στους βουλευτες των εν λογων κομματων με την μη επιδεχομενη παρερμηνειας φραση:"Εσεις στην Νεα Δημοκρατια και στο ΠΑΣΟΚ ειστε ολοι ψευτες και κλεφτες"!!!Ερωτηθεις,δε,ως βουλευτης πλεον της Νεας Δημοκρατιας, σε τηλεοπτικη εκπομπη (στην οποια προβληθηκε το σχετικο οπτικοακουστικο ντοκουμεντο)εδωσε την ακολουθη "αποστομωτικη" απαντηση :"Μα τοτε ημαουν σε αλλο κομμα"!!!!!Ευχομαι ο κ.Γεωργιαδης να χαιρει ,αυτος και οι δικοι του,παντοτε ακρας υγειας.Ευχομαι,ομως,και στο -ανεξαρτητως των οποιων "αμαρτιων του"-μεγαλο και ιστορικο κομμα της Νεας Δημοκρατιας να αποφυγει την εκλογη του κ.Γεωργιαδη στην θεση του αρχηγου της.Διοτι δικαιουται κατι καλυτερο,κατι πολυ καλυτερο,το κομμα αυτο ,για την θεση στην οποια καθησε πρωτος ο Κωνσταντινος Καραμανλης.
@facelessΘα ηθελές να μου εξηγησεις το "πνευμα"του σχολιου σου ;Διοτι -υποθετω- απλως οτι εννοεις οτι το κ.κ.εισ. του 1974 ηταν πολυ χαμηλοτερο του σημερινου.Εαν,οντως,αυτο εννοεις,τοτε ας μου επιτραπουν καποιες επισημανσεις.Πρωτον,οτι το κ.κ.εισ.δεν σημαινει κατ'αναγκην και ευημερια.Αν αφορα στην Σουηδια,ειναι οντως ετσι.Αν ομως αφορα στην Σαουδικη Αραβια,τοτε αλλαζουν τα πραγματα δραστικα.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εξηγησω γιατι.Δευτερον ,εχω βαρεθει να διαβαζω σχολια -οχι κατ'αναγκην απο εσενα-για την τεχνητη ευημερια της μεταπολιτευτικης Ελλαδας η οποια επετευχθη μεσω της τεραστιας αυξησης του δημοσιου χρεους,η οποια, απο τους ιδιους σχολιαστες θεωρειται ως η βασικη αιτια της "πτωχευσης".(Για να μην αναφερθω σε καποια φαιδρα σχολια του τυπου"η 21ηΑπριλιου παρεδωσε την χωρα χωρις,σχεδον,δημοσιο χρεος....")Τριτον,μηπως γνωριζεις ποιο ηταν το ποσοστο των ανεργων την δεκαετια 1975-1985,και που βρισκεται τωρα ;Τεταρτον,και κυριοτερον,οταν για μια χωρα υπο τις σημερινες τραγικες οικονομικες συνθηκες,η οποια περαν των οικονομικων δεινων εχει απωλεσει και μεγα μερος της εθνικης κυριαρχιας της,πιστευεις οτι μαλλον ειναι καλα τα πραγματα σε σχεση με το σχετικα προσφατο παρελθον ,τοτε μαλλον υποχρεουσαι να δωσεις περαιτερω εξηγησεις για την αποψη σου αυτη.Μια απλη αναφορα στο κ.κ.κεισ.Ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω,ειναι επιεικως ανεπαρκης.
Έρχονται στη δημοσιότητα και στη δικαιοσύνη στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό που ξέραμε όλοι, τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκρατικές οργανώσεις, και οι ψηφοφόροι αυτού του τσίρκου απαντάνε ότι αυτές οι αποκαλύψεις γίνονται για να σκεπάσουν άλλα θέματα.Μετά τους ενοχλεί η δήλωση του Άδωνι.
Υφος, ηθος, χαρακτηρισμοι ολα συμβατικα μου φαινονται για τον πολιτικο χωρο του Αδωνι. Σιγουρα θελει την εξουσια για να παρει πιο σκληρη γραμμη απο τον Μειμαρακη και να οδηγησει την ΝΔ σε καινουριες δοξες, ή ηττες αναλογα. Μεχρι τωρα ο λαος επιβραβευει τον δημοκρατικο λογο, την προσπαθεια για συνεχεια, την απορριψη του μνημονιου μαζι με την συνεχομενη παρουσια της χωρας στην Ευρωζωνη, την απαγκιστρωση απο την λιτοτητα και την αντισταση στις απαιτησεις των δανειστων. Ο πιο μνημονιακος υπουργος, κατα τα λεγομενα του, που περασε ποτε τι ζηταει να ψηφισουμε; Την υποδουλωση της χωρας, την καταλυση της δημοκρατιας, και την μονιμοποιηση της λιτοτητας, της διαπλοκης και της κοινωνικης ανισοτητας. Πολυ σοβαρα σε πηρα Αδωνι, δεν βλεπω να κερδιζεις.
Συμφωνώ απόλυτα αλλά το ίδιο ακριβώς αναρωτιόμουν για τον «κόσμο» με αυτούς που ψήφιζε και πριν από τους τωρινούς.Με τον Άδωνη να είναι κορυφαίο παράδειγμα βεβαίως – βεβαίως.