Μήνυση σε Βούτση-Αθανασίου και φρούραρχο κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μήνυση σε Βούτση-Αθανασίου και φρούραρχο κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
3

Μήνυση κατά του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, του Κώστα Αθανασίου και του φρούραρχου του Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής τους κατηγορεί ότι εισέβαλλαν στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.

Η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου δίνει αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου με θέμα «Η Επιτροπή Αλήθειας υπό νεομνημονιακή δίωξη: το έργο της μετά τις 20.09.2015, οι κυβερνητικές επιθέσεις, η διεθνής αναγνώριση και τα επόμενα βήματα», , στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είχε καταγγείλει Βούτση και Αθνασίου ότι άλλαξαν τις κλειδαριές των γραφείων που χρησιμοποιούσε η εν λόγω επιτροπή. 

«Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και  γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται», έγραψε στο twitter η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε: «Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία. Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα». 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Lifo Videos / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω τι λέει αυτή η γυναίκα. Ο Βούτσης, ως Πρόεδρος της Βουλής, είχε δικαίωμα να ζητήσει την απόδοση των γραφείων της Επιτροπής, αφού η τελευταία (Επιτροπή) είχε πάψει να υπάρχει. Η Κων/πουλου, παρόλο που ειδοποιήθηκε να παραδώσει τα γραφεία, κώφευσε. Όπως είχε δικαίωμα, λοιπόν, ο Πρόεδρος διέταξε την αρμόδια Υπηρεσία να ανοίξει τα γραφεία και να τα θέσει πάλι στη διάθεση της Βουλής. Τι "μουλωχτά" και ανοησίες λέει αυτή η γυναίκα?Υ.Γ. Ότι θα υπερασπιζόμουν και το Βούτση, δεν το φανταζόμουν!
Πέρα από τους αμετανόητους, λίγους μήνες μόνο μετά το τέλος του θιάσου, δεν νοιώθουν εντελώς περίεργα όσοι πίστευαν ότι η Ζωάρα μας οδηγούσε καρφί στον άλλοκόσμοπουήτανεφικτός; Τώρα που δεν είναι κάθε μέρα πρώτη μούρη, δεν φαίνεται περισσότερο το γελοίον του πράγματος;