Μπροστά με διαφορά η Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση

Μπροστά με διαφορά η Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
4

Νέα δημοσκόπηση δείχνει αντιστροφή του κλίματος και προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας τόσο στην πρόθεση ψήφου, όσο και στην παράσταση νίκης, μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 στην παράσταση νίκης προηγείται η ΝΔ με 44% έναντι 40% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν: ΝΔ 28%, ΣΥΡΙΖΑ 24%, ΚΚΕ 5,5%, Χρυσή Αυγή 5,5%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,5%, Λαϊκή Ενότητα 3%, Ένωση Κεντρώων 2,5%, Ποτάμι 2%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων: ΝΔ 31%, ΣΥΡΙΖΑ 26,5%, ΚΚΕ 6%, Χρυσή Αυγή 6%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 5%, Λαϊκή Ενότητα 3%, Ένωση Κεντρώων 3%, Ποτάμι 2,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,5%.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 27% έναντι 25% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ «κανέναν από τους δύο» απαντά το 41%.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αυτό πια με τις δημοσκοπήσεις..έλεος..ας σταματήσουν επιτέλους τις στημένες και γενικά τις δημοσκοπήσεις στα πολιτικά θέματα και κυρίως αυτών περί "πρωτιάς". Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς -εκτός απο αυτούς που εμπλέκονται στην πολιτική- και οτι τα θέματα που μας απασχολούν είναι πιο σοβαρά;