Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους Facebook Twitter
1

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Χαριλάου Τρικούπη.

Οι δράστες έσπασαν παράθυρα του κτιρίου ενώ έριξαν και μπογιές στους τοίχους και στη συνέχεια διέφυγαν.

Το Νομικό Συμβούλιο έχει ξαναδεχτεί επίθεση από κουκουλοφόρους το 2012, όταν και πάλι πέταξαν μπογιές και έσπασαν τζαμαρίες ενώ είχαν προκαλέσει ζημιές και στο διπλανό κτίριο όπου στεγάζεται Οη Εθνική Τράπεζα, καθώς και σε μηχανές και αυτοκινήτα που ήταν σταθμευμένα έξω από αυτά.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τι στοίχημα ότι οι περισσοτεροι από αυτους θα κοσμήσουν το βιογραφικο τους με την επιθεση αυτή και θα ζητουν διορισμο ισως και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους !!!