Κλειστή η Εγνατία οδός από πρόσφυγες που κάνουν καθιστική διαμαρτυρία

Κλειστή η Εγνατία οδός από πρόσφυγες που κάνουν καθιστική διαμαρτυρία Facebook Twitter
6

Κλειστή και στα δύο ρεύματα από τις 7:30 μ.μ. παραμένει η Εγνατία στο ύψος του κόμβου για Κατσικά, καθώς πρόσφυγες και ακτιβιστές έχουν καθίσει στο οδόστρωμα.


Πρόκειται για περίπου 200 πρόσφυγες από το κέντρο στον Κατσικά που πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία για τις συνθήκες διαβίωσης, ενώ ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα στα Σκόπια.


Στο χώρο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με οδηγούς φορτηγών καθώς είναι κλειστοί και οι παράδρομοι.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM