Νέα τροπή στο θάνατο του Prince μετά από μαρτυρία πως ήταν 154 ώρες χωρίς ύπνο

Νέα τροπή στο θάνατο του Prince μετά από μαρτυρία πως ήταν 154 ώρες χωρίς ύπνο Facebook Twitter
2

 

«Χλωμό» και «αδύναμo» εμαφανίζουν τον Prince όσοι τον είδαν σε μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του,  ενώ μια ακόμη μαρτυρία έρχεται να συπμληρώσει τους ισχυρισμούς αυτούς καθώς αναφέρεται πως ήταν χωρίς υπνο για τουλάχιστον 154 ώρες. πριν από το θάνατό του.

Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα δίσκων Electric Fetus στη Μινεάπολη, δήλωσαν πως ο μουσικός δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση όταν ταν το επισκέφτηκε, πέντε μέρες πριν βρεθεί νεκρός στην ιδιοκτησία του. Η επίσκεψη στο κατάστημα έγινε μια μέρα μετά αφότου μαθεύτηκε πως το α το αεροπλάντο του τραγουδιστή είχε πραγματοποίησει αναγκαστική προσγείωση στην Ατλάντςα εξαιτίας ξαφνικής αδιαθεσίας.

Ο Maurice Phillips, σύζυγος της αδελφής τους τραγουδιστή φέρεται να ισχυρίστηκε ο τραγουδιστής είχε εργαστεί για έξι ημέρες χωρίς ύπνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του είχαν περάσει μαζί και το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

Ο Prince είχε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα προβλήματα αϋπνίας και φέρεται επίσης να έκανε χρήση του ηρεμιστικού Percocet το οποίο έχει κατηγορηθεί ότι προκαλεί αϋπνία.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται σε λίγες εβδομάδες. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές. Την ίδια ώρα, ο Maurice Phillips δήλωσε πως στα σχέδια της οικογένειας είναι το Paisley Park, η ιδιοκτησία του Prince, να μετατραπεί σε μουσείο στη μνήμη του ώστε όλοι οι θαυμαστές του να έχουν πρόσβαση στο έργο και την ιστορία του.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια