Δίπλωμα στα 17 με συνοδεία ενήλικου συνοδηγού προτείνει ο Καμμένος

Δίπλωμα στα 17 με συνοδεία ενήλικου συνοδηγού προτείνει ο Καμμένος Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
4

Ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πρότεινε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Τwitter την παροχή διπλώματος οδήγησης σε εφήβους 17 ετών, με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από ενήλικα και κάτοχο διπλώματος.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εγώ προτείνω αφαίρεση δικαιώματος οδήγησης σε όποιον είναι ψεκασμένος.Ο Πάνος θέλει στις επόμενες εκλογές να πάει σε νηπιαγωγείο όχι για να γυρίσει προεκλογικό σποτάκι με τρενάκια, αλλά για να ψαρέψει ψηφοφόρους.
Αφού τελείωσε με τους προδότες, τους γερμανοτσολιάδες που ξεπουλάνε την πατρίδα μας, τους υποτελείς, τους δοσίλογους, όλα αυτά τα τομάρια γενικώς, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα πιο απλά, τα καθημερινά.Καμμένος. Ένας από εσάς. Ένας απλός άνθρωπος. Αυτός που σας αξίζει.
Και ποιος ενήλικος θα μπαίνει στο αυτοκίνητο που θα οδηγεί ένας 17χρονος; Εφόσον ο ενήλικος είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, γιατί να μην οδηγήσει εκείνος;Αντί να κάτσουν να σκεφτούν κάτι σοβαρό, ασχολούνται με σαχλαμάρες. Δεν μας έφταναν τα προβλήματά μας, να έχουμε και το 17χρονο να μας ζητάει το αυτοκίνητο. Κι αν δεν του το δώσεις, θα πρέπει να κρύβεις τα κλειδιά για να μην το βουτήξει καμιά νύχτα.Με τις καφρίλες που βλέπω καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας, θα πρότεινα να αυξηθεί το όριο ηλικίας για την οδήγηση (αν και αμφιβάλλω ότι η ωριμότητα συμβαδίζει με την ηλικία).Σε άλλη ιστοσελίδα διάβασα ότι η Κανέλλη του ΚΚΕ αντιπρότεινε τα 16 έτη, επειδή -λέει- πολλοί πιτσιρικάδες κάνουν παραδόσεις με μηχανάκια. Ναι, καλά καταλάβατε, ντελιβεράδες, αυτοί που πάνε μονίμως αντίθετα στους δρόμους.