Η Taylor Swift εξόργισε τον Calvin Harris όταν αποκάλυψε πως έγραψε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του

Η Taylor Swift εξόργισε τον Calvin Harris όταν αποκάλυψε πως έγραψε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Facebook Twitter
1

Ο εκπρόσωπος της Taylor Swift επιβεβαίωσε σήμερα, Τετάρτη, το δημοσίευμα του TMZ που αποκάλυπτε πως η τραγουδίστρια βρίσκεται πίσω από τους στίχους του «This Is What You Came For», του καλοκαιρινού single του Calvin Harris και της Rihanna.

«Η Τaylor Swift έγραψε τους στίχους του τραγουδιού με το ψευδώνυμο Nils Sjoberg» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του εκπροσώπου της στο Mashable.

Σύμφωνα με το TMZ όμως, η «μυστική» συνεργασία του ζευγαριού στο συγκεκριμένο τραγούδι αποτέλεσε και την αρχή του τέλους για τη σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η Taylor έγραψε τους στίχους και μετά έκατσε στο πιάνο, έφτιαξε ένα demo στο κινητό της τηλέφωνο και το έστειλε στον Harris που του άρεσε πολύ. Στη συνέχεια οι δύο τους πήγαν στο studiο, έφτιαξαν ένα κανονικό demo με την τραγουδίστρια να κάνει τα φωνητικά.

Στη συνέχεια όμως αποφάσισαν ότι δεν ήταν καλή ιδέα να μάθει ο κόσμος ότι συνεργάστηκαν ως ζευγάρι γιατί κάτι τέτοιο θα επισκίαζε το τραγούδι. Έτσι, αποφασίστηκε η Swift να υπογράψει τους στίχους με το ψευδώνυμο Nils Sjoberg.

Ο Calvin ηχογράφησε τελικώς το κομμάτι με τη Rihanna και έγινε αμέσως επιτυχία παραμένοντας στην πρώτη θέση των dance charts για πάνω από 9 εβδομάδες.

Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, γράφει το TMZ, ξεκίνησαν την ημέρα που κυκλοφόρησε το κομμάτι. Ο Harris εμφανίστηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest και όταν ρωτήθηκε από τον παραγωγό και παρουσιαστή για το αν θα συνεργαζόταν ποτέ με την κοπέλα του, ο διάσημος dj απάντησε: «Δεν το έχουμε συζητήσει καν. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί».

Πηγή αποκάλυψε στο TMZ ότι αυτή ήταν η αρχή του τέλους για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι. 

Μετά την επιβεβαίωση του εκπροσώπου της Swift πως η τραγουδίστρια έχει πράγματι γράψει τους στίχους του «This Is What You Came For», ο Calvin Harris έγραψε μία σειρά από tweets όπου, μεταξύ άλλων, δηλώνει πως νιώθει πολύ πληγωμένος για τη συμπεριφορά της, αναφέρεται στη νέα της σχέση χωρίς να κατονομάζει τον Hiddleston και αφήνει υπόνοιες για τη συμπεριφορά της πρώην αγαπημένης του στην Katy Perry.

Με στοιχεία από Mashable, Vox και TMZ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια