Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν του Narcos

Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν του Narcos Facebook Twitter
1


 

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμένομενης δεύτερης σεζόν του Narcos. Τα 10 επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα κάνουν πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά από το δίκτυο. 

Το Narcos αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός από τους πιο διαβόητους αρχηγούς του καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας στα τέλη της δεκαετίας του ΄80, του «βασιλιά» της κοκαΐνης, Πάμπλο Εσκομπάρ και τις προσπάθειες του νόμου να τον συλλάβει που συχνά κατέληγαν σε αιματηρές και βάρβαρες μάχες.

Η σειρά παρουσιάζει τα συχνά διαπλεκόμενα συμφέροντα όσων συμμετείχαν στην υπόθεση – της αστυνομίας, των πολιτικών, του στρατού και των πολιτών -  και τις συγκρούσεις για τον έλεγχο της κοκαΐνης.   

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Wagner Moura (Elite Squad, Elysium) στο ρόλο του Εσκομπάρ, Boyd Holbrook (Gone Girl) και Pedro Pascal (Game of Thrones) στους ρόλους των αληθινών πρακτόρων Steve Murphy και Javier Peña. 

Σύμφωνα με τους παραγωγούς του Netflix η σειρά έχει σχεδιαστεί ώστε να έχει ένα τέλος μιας και στην πραγματικότητα ο Εσκομπάρ βρήκε πρόωρο θάνατο μετά από καταδίωξη της αστυνομίας το 1993. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η σειρά αφηγείται και:"το να πουλάς στην Αμερική κοκαΐνη και ενήλικοι ή ανήλικοι Αμερικανοί να "καίγονται" και να κάνουν κακό στον εαυτό τους είναι παράνομο γιατί χάνουν συνάλλαγμα.Το να πουλάς όπλα στον κόσμο και να σκοτώνεις τους άλλους ή και καμιά φορά τον εαυτό σου είναι νόμιμη βιομηχανία.Γιατί ο νόμος είναι κάτι που το φτιάχνουν οι άνθρωποι και αλλάζει!!!Όπως ο πρωταγωνιστής που ήταν μέλος της επίλεκτης ομάδας στο εξαιρετικό Tropa de Elite και κινιγούσε τους "κακούς"