7 εκατ. $ παίρνει η Άμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ - Κατέληξαν σε διακανονισμό

7 εκατ. $ παίρνει η Άμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ - Κατέληξαν σε διακανονισμό Facebook Twitter
8

Φινάλε φαίνεται πως γράφεται σήμερα στην πολύκροτη υπόθεση διαζυγίου που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Χολιγουντιανών μίντια. Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ κατέληξαν σήμερα σε συμφωνία για τον φιλικό διακανονισμό του πολύκροτου διαζυγίου τους, με βάση την οποία η 30χρονη ηθοποιός δέχτηκε να αποσύρει τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και να λάβει αποζημίωση ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων.


Σύμφωνα με το TMZ, ο Ντεπ δέχτηκε να καταβάλει το ποσό αυτό –στο οποίο περιλαμβάνονται και τα δικηγορικά έξοδα– για να βάλει τέλος στο σίριαλ του χωρισμού τους που πήρε τεράστιες διαστάσεις στα ταμπλόιντς.


Το TMZ μεταδίδει πως ο Ντεπ και η Άμπερ Χερντ κατέθεσαν σήμερα σε δικαστήριο τα έγγραφα με τα οποία εκείνη αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος του αλλά και την αίτηση περιοριστικών μέτρων, με την οποία ζητούσε να του απαγορευτεί να την πλησιάζει.


"Η σχέση μας χαρακτηριζόταν από έντονο πάθος και καμιά φορά ήταν εκρηκτική, όμως πάντα διακρινόταν από αγάπη" γράφουν και οι δύο σε μια ανακοίνωση που αναμεταδίδει το TMZ. "Καμία από τις δύο πλευρές σε αυτήν την αντιδικία δεν έκανε ψευδείς δηλώσεις για οικονομικούς λόγους" και οι δυο τους "δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να πληγώσουν ο ένας τον άλλο σωματικά ή ψυχικά", αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζει με σαφήνεια αν κάποιος από τους δύο είπε ψέματα.


"Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα στον Τζόνι για το μέλλον" και "θα δώσει τα οικονομικά κέρδη της που θα προέλθουν από το διαζύγιο σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό", καταλήγει η ανακοίνωση. Είναι ωστόσο άγνωστο σε ποιον οργανισμό σκοπεύει να δώσει τα χρήματα η ηθοποιός.

 

Η Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Ντεπ στις 23 Μαΐου και πέντε ημέρες αργότερα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο, το 2012, σε μια εποχή που ο Ντεπ ζούσε ακόμη με την Γαλλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Πολιτισμός / Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Στο συνέδριο συμμετείχε, μεταξύ άλλων και η κόρη της σπουδαίας ποιήτριας, Έλση Δημουλά, η οποία προέτρεψε τους μαθητές να «αγκαλιάσουν» τη γνώση και να τολμούν να εκφράζονται μέσα από την ποίηση
LIFO NEWSROOM