«Φρούριο» οι Θερμοπύλες ενόψει της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής

«Φρούριο» οι Θερμοπύλες ενόψει της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
8

Υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσονται στην περιοχή και μετά θα εξελιχτεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 το βράδυ μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

Το γεγονός ότι σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο όπου θα γίνει η συγκέντρωση βρίσκεται το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών των Θερμοπυλών όπου φιλοξενούνται περισσότεροι από 460 πρόσφυγες, έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία, η οποία συγκεντρώνει αστυνομικές δυνάμεις από όλη την Κεντρική Ελλάδα.

Παράλληλα, στις 4 σήμερα το απόγευμα,αλληλέγγυοι, οργανώσεις και διάφορες κινήσεις πολιτών οργανώνουν αντιφασιστική συγκέντρωση στο χώρο που βρίσκεται το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών των Θερμοπυλών.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καιρός για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου: Πού θα είναι ισχυροί οι άνεμοι - Τι θα γίνει με τις βροχές 

Ελλάδα / Ο καιρός για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου: Πώς επηρεάζει την ανομβρία το πολικό JetStream  

Πώς επηρεάζει τον καιρό στη χώρα μας το πολικό jet stream, εξηγεί ο Θοδωρής Κολυδάς - Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας μιλά για ισχυρούς βοριάδες - Τι θα γίνει με τις βροχές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Συμφωνώ μαζί σου,επιτέλους ας αγαπησουμε αυτη τη χώρα που τοσα καλα εχει και εμεις δεν εκτιμαμε ή καταστρέφουμε.Αυτο θα μας κανει Ελληνες.Ωστόσο (οχι επειδη ειναι το παν για το λογο που προανεφερα) δεν δεχομαι σε καμια περιπτωση οτι δεν εχουμε καμια σχέση γενεαλογικα με τους αρχαιους Ελληνες.Διοτι ναι μεν δεχτηκαμες πολλες επιδρομες αλλα εντος του σημερινου Ελλαδικου χώρου δεν ειχαμε γενοκτονια,οχι τουλαχιστον σε εκταση η οποια θα εξαφανιζε καθε ιχνος Ελληνα.Λιγη σημασια εχει σε τι ποσοστο υπαρχει σημερα το γονιδιωμα της Ελληνικης φυλης εφοσον ο Ελληνισμος ειναι πρωτίστως ιδεώδες.Ας παψουμε λοιπον να πιθηκιζουμε σκοτώνοντας τη γλώσσα μας τα ηθη και τα εθιμά μας υιοθετώντας ξενες κουλτουρες που μονο καλλυτερους δεν μας κανουν εν τέλει.
Έλληνας είναι όποιος θέλει να είναι Έλληνας,όποιος την Ελλάδα αγαπάει.Διάβασα κάπου στα σχόλια για αρχαία ελληνική γλώσσα.Ο καπετάν Κώττας γνώριζε ελάχιστες ελληνικές λέξεις,δεν μιλάω καν για αρχαία ελληνική.Ήταν σλαβόφωνος.Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.Ήταν ένας σπουδαίος Έλληνας Μακεδονομάχος που έπαιζε κορώνα γράμματα τη ζωή του για την πατρίδα.Και κάτι άλλο δεν υπάρχει καθαρότητα αίματος.Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε σταυροδρόμι λαών.Επίσης ας σκεφτούμε τα 400 χρόνια που είχαμε τους Οθωμανούς πάνω στο σβέρκο μας.Να οι Άραβες στην Πελοπόννησο,να μετά οι Βούλγαροι στην Μακεδονία,να οι Ιταλοί και οι Γερμανοί πάει το καθαρό αίμα μετά.Ξεμπλέξτε μερικοί τα μπούτια σας με τους εθνικισμούς.Πάντως από μικρή μου προκαλούσε εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει επικρατήσει ο πρωτογενής εθνικισμός αυτός που μιλάει για γηγενείς πληθυσμούς,για καθαρό DNA και άλλες ομορφιές.Εδώ έχει επικρατήσει,στη σοβιετική ένωση επί πατερούλη και στο τρίτο ράιχ.
Η ντροπη δεν ειναι η παρουσια της Χ.Α. Ντροπη είναι η απουσια των υπολοιπων κρατικων φορέων να αποδωσουν τιμες σε εναν τοπο και προσωπα συμβολο αντιστασης και αξιοπρεπειας.Δεν φταιει λοιπον η Χ.Α. που καπηλευεται αξιες αλλα ολοι εμεις οι υπολοιποι.Ας προβληματιστουμε
@ Άνθρωπος_αγράμΜατος, διάβασες πουθενά να γράφω ότι είμαι πιο έλληνας από τους χ.α.? Το είπε κανένας από πάνω (εγώ τουλάχιστον δεν το καταλάβα από τα προηγούμενα σχόλια)? Αυτή η νοοτροπία του "καταλαβαίνω αυτό που θέλω από αυτό που διαβάζω γιατί μέχρι εκεί με βολεύει" είναι μία καταστροφική νοοτροπία. Open your mind (τουλάχιστον να το αερίσεις).
TheSting είδες να μίλησα για καθαρότητα ή όχι;Είδες να έκανα τον ειδικό ; Ίσα ίσα που είπα ότι εμείς δεν είμαστε επιστημόνες για να γνωρίζουμε απλά λέμε την αμφιβόλου άποψη μας!Επίσης αυτό που είπα ότι ο γιός του πελέ δεν θα γίνει πελέ. Λέω πολύ απλά ότι ακόμα και να είμαστε 100% απόγονοι δε σημαίνει ότι θ συμπεριφερόμασται και θα έχουμε το ίδιο μυαλό ! Λόγου χάρη. Πολύ απλά ο γιός του Στάυρου Νιάρχου έχεί το ίδιο αίμα και όνομα αλλά παρόλο αυτά δε θα γίνει ποτέ σαν αυτοδημιούργητο παππού του ! Αυτό λέω..