Αυτοκτόνησε στρατιώτης στον Έβρο

Αυτοκτόνησε στρατιώτης στον Έβρο Facebook Twitter
7

Στρατιώτης πεζικού αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του σε  στρατιωτική μονάδα της Ορεστιάδας την ώρα που εκτελούσε καθήκοντα σκοπού, σε διπλή σκοπιά του στρατοπέδου. Για τα αίτια του περιστατικού διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 28χρονος ΕΠΟΠ, στην ίδια περιοχή.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Κρίμα για το παιδί, αλλά κουράγιο και στο παιδί που έκανε σκοπιά μαζί του και τον είδε να αυτοκτονεί! Ελπίζω οι στρατόκαβλοι στο Τάγμα του να μην του ρίξουν τις δικές τους ευθύνες (γιατί δεν τον πρόλαβε κλπ). Όσο για τον ΕΣ, οσοι έχουμε πάει ξέρουμε το πόσα κομπλεξικά, άχρηστα και αγράμματα "στελέχη" υπάρχουν που βγάζουν το κομπλεξ τους στον κάθε φαντάρο! Δυστυχώς κάποιοι δεν αντέχουν...
Δεν τρέχει τίποτα. Αρκεί η διαδικασία για την απαλλαγή να συνεχίσει να είναι πηγμένη στην γραφειοκρατία, με 10ωρή ορθοστασία, παραπληροφόρηση, και να μην κουνάτε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι για να περάσετε στο κοινωνικό σύνολο ότι μπορείς να πάρεις απαλλαγή χωρίς συνέπειες, και δεν έγινε και κάτι. Άλλος ένας φαντάρος που τον αυτοκτόνησαν. Δεν πειράζει, μην παραλείψετε να βγείτε και να μας πείτε ότι είχε οικογενειακά προβλήματα, τον χώρισε η κοπέλα του και άκουγε και μέταλ. Εσείς δεν φταίτε σε τίποτα...
Επιτελους, Ας φροντισει καποιος για τα παιδια εκει πανω, υπαρχουν μοναδες που οι στρατιώτες υποφέρουν, επειδη βγαζει τα συμπλεγματα του το καθε αμόρφωτο τσογλάνι εποπ που το μονο που κανει ειναι να δινει διαταγες γιατι ο ιδιος ξύνεται ολη μερα.! Δυστυχώς δεν μπορουν να το αντεξουν ολοι αυτο το μαρτύριο.
Χρόνια τώρα παρακολουθούμε αυτά τα τραγικά και εξωφρενικά, (αλλά ταυτόχρονα τρομερά εξοργιστικά) περιστατικά να λαμβάνουν χώρα στον Ελληνικό Στρατό. Όποιος έχει βρεθεί ως έφεδρος στρατιώτης σε παραμεθόρια μονάδα έχει γνωρίσει την αφόρητη πίεση και την ισοπέδωση της προσωπικότητας του. Και το πιο τραγικό απ' όλα είναι η φαιδρότητα με την οποία χειρίζεται ο Ελληνικός Στρατός τα άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Ποιος θα ξεχάσει την ελαφρότητα και την γελοιότητα με την οποία διαχειρίζονταν τις ψυχολογικές συνεντεύξεις πριν την ορκωμοσία; Διότι για τα κολλημένα μυαλά τους, θεραπεία υφίσταται μόνο στις περιπτώσεις της παθολογίας, τα προβλήματα του μυαλού τα λύνει η προσευχή και σε προχωρημένες περιπτώσεις ο εξορκισμός. Ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία! Κουράγιο στην οικογένεια του και στους φίλους του!