23χρονη καταγγέλει πως δέχτηκε επίθεση με ασέλγεια στο ΑΠΘ

23χρονη καταγγέλει πως δέχτηκε επίθεση με ασέλγεια στο ΑΠΘ Facebook Twitter
6

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετέβη σήμερα το πρωί 23χρονη η οποία κατήγγειλε ότι νωρίς το πρωί και ενώ ήταν μαζί με φίλο της στο προαύλιο του ΑΠΘ, δέχθηκαν επίθεση.

Την υπόθεση διερευνά η ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε η 23χρονη σήμερα το πρωί, σε προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, 3 άτομα επιτέθηκαν σ΄αυτήν και τον φίλο της και τους λήστεψαν ενώ προχώρησαν στη συνέχεια, σε ασελγείς πράξεις στην ίδια.

Η ασφάλεια έχει προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων και ερευνά την καταγγελία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το θύμα ισχυρίστηκε πως οι δράστες ήταν αλλοδαποί.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αυτά είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, απλά τώρα κάποιος το κατάγγειλε. Αν όμως η πρυτανεία βάλει φύλακες και κάμερες για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα οι φοιτητές μέσα στο πανεπιστήμιο, τότε ξαφνικά πρόκειται για προσπάθεια φίμωσης του φοιτητικού κινήματος (μπικόζ φακ λότζικ). Μπράβο στην κοπέλα. Αν οι σάχλες μερικών είναι πιο σημαντικές από την ασφάλεια τους, ας καθίσουν να τους ληστεύουν και να ασελγούν πάνω τους.
Δεν νομιζω να εννοεις τα πανεπιστημια τους,ειναι ετη φωτος μπροστα σε υποδομες και σεβασμο σε αυτους που θελουν πραγματικα να σπουδασουν σε σχεση με εμας που χαϊδευουμε τον καθε επαγγελματια τεμπελη αιωνιο φοιτητη με ευαισθησιες προς τον συνανθρωπο τυπου ''μπαστε σκυλοι αλεστε''.
Καθημερινο φαινομενο φοβάμαι μηπως γινει,αλλα δεν νομιζω οτι μεχρι σημερα βιαζαν καθημερινα μια κοπελα στο χωρο του πανεπιστημιου και δεν θα ειχε μαθευτει.Βεβαιως συμφωνω για τα μετρα φυλαξης που προανεφερες.
Το άρθρο δεν αναφέρει βιασμό αλλά "ασέλγεια". Δεν έχω υπόψιν μου άλλη περίπτωση ασέλγειας, αλλά περιστατικά κλοπών και ληστειών διερχόμενων φοιτητών είναι συχνά φαινόμενα. Μιλώ από πρώτο χέρι, καθώς εγώ αλλά και φίλοι μου έχουμε υπάρξει θύματα. Υπάρχουν μάλιστα περιοχές στο ΑΠΘ που πλέον είναι σχεδόν άβατο για τους φοιτητές.