Γαβρόγλου: Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι άνθρωπος με πλούσια εμπειρία και ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες

Γαβρόγλου: Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι άνθρωπος με πλούσια εμπειρία και ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.


Μετά τη συνάντηση ο υπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων τον μακαριότατο, ο οποίος ανταπέδωσε την επίσκεψη που είχα κάνει στην έδρα της Αρχιεπισκοπής. Τον ενημέρωσα για το εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξίδι που είχα με τον πρωθυπουργό στη Θράκη και ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά πράγματα».


«Όσο γνωρίζω τον μακαριότατο- και ελπίζω να είναι αμοιβαία τα αισθήματα- καταλαβαίνω ότι είναι ένας άνθρωπος με πλούσια εμπειρία και ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες για ένα σύνολο θεμάτων. Επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για τα Θρησκευτικά, θα σας πω ότι δεν τα συζητήσαμε στη σημερινή συνάντηση. Τα συζητήσαμε την περασμένη φορά, είναι τα συμφωνηθέντα και δεν θα λέμε τα ίδια κάθε φορά. Έχουμε πολλά άλλα πράγματα να συζητήσουμε με τον μακαριότατο. Τον ευχαριστώ και πάλι», πρόσθεσε ο κ. Γαβρόγλου.


Απαντώντας ο αρχιεπίσκοπος σημείωσε: «Θέλω και εγώ να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά μου. Διότι ήταν επιθυμία μου να έρθω και όχι μόνο εθιμοτυπικά. Ήθελα να έρθω σήμερα στο υπουργείο και να ανταποδώσω τη χαρά της επισκέψεως, όπως και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε ορισμένα θέματα, όπως είναι φυσικό. Πολύ ωραία είπε ο κύριος υπουργός ότι αυτά που είπαμε έχουν πάρει τον δρόμο τους, προχωρούν και σιγά σιγά υλοποιούνται. Ενημερώθηκα, επίσης, για την περιοδεία και τις επισκέψεις που είχε ο υπουργός στις άλλες μητροπόλεις. Αλλά δόθηκε η ευκαιρία να δούμε και άλλα θέματα που θα αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια. Για όλα αυτά θα ήθελα να επαναλάβω κύριε υπουργέ αυτό που είπα, με μία πρόταση: Έχουμε να κάνουμε όχι μόνο πολλά πράγματα αλλά και καλά πράγματα».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια