Ο Piers Morgan κατηγορεί τη Lady Gaga πως χρησιμοποιεί το PTSD για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ

Ο Piers Morgan κατηγορεί τη Lady Gaga πως χρησιμοποιεί το PTSD για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ Facebook Twitter
1

Ο Βρετανός παρουσιαστής Piers Morgan, γνωστός για τα αιχμηρά του σχόλια και τον καυστικό του λόγο, κατηγόρησε τη Lady Gaga πως χρησιμοποιεί το PΤSD για τις ανάγκες προώθησης του νέου της άλμπουμ.

Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής σ' ένα καταφύγιο για άστεγους νέους της LGBT κοινότητας στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, (η επίσκεψή της μεταδόθηκε στην εκπομπή «The Today Show» του NBC) η Lady Gaga αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δίνει μάχη με τη διαταραχή μετα-τραυματικού στρες (PTSD), λόγω βιασμού που υπέστη σε ηλικία 19 ετών από έναν άντρα που ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός της.

«Μου αρέσει να προσφέρω πράγματα σε ανθρώπους που έχουν λιγότερα ή και καθόλου πράγματα σε σχέση με εμένα. Αυτά τα παιδιά είναι άστεγα και δεν είναι μόνο πως βρίσκονται σε ανάγκη. Πολλά από αυτά πέρασαν τραυματικές εμπειρίες και ζουν με αυτές», δήλωσε η Gaga, για να προσθέσει: «Το δικό μου τραύμα με βοήθησε να κατανοήσω το τραύμα των άλλων».

Δεν έχω τα ίδια προβλήματα που έχετε, αλλά έχω μια ψυχική ασθένεια και αγωνίζομαι κάθε μέρα μαζί της», ανέφερε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια αποκάλυψε πως πάσχει από PTSD. «Ποτέ δεν το έχω ξαναπεί σε κάποιον αυτό. Αλλά η καλοσύνη που μου έδειξαν τα μέλη της οικογενείας μου, οι φίλοι και οι γιατροί ήταν αυτό που μου έσωσε τη ζωή...

» Έψαχνα τόπους για να θεραπεύσω τον εαυτό μου και διαπίστωσα ότι η καλοσύνη είναι ο καλύτερος τρόπος» ομολόγησε η Lady Gaga.

Ο Βρετανός παρουσιαστής αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, τους οποίους χαρακτήρισε «ματαιόδοξες ανοησίες».

Το τελευταίο άλμπουμ της Lady Gaga, «Joanne», που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο, χαρακτηρίζεται από έναν εσωτερικό, ενδοσκοπικό τόνο, που αντανακλά τις εμπειρίες της ζωής της.

Ο Morgan, εντούτοις, ισχυρίστηκε ότι η πρόσφατη αποκάλυψη της Lady Gaga είχε ως μοναδικό σκοπό την προώθηση της καριέρας της.

«Προέρχομαι από μία μεγάλη οικογένεια στρατιωτικών» έγραψε στο Twitter, για να προσθέσει: «Με θυμώνει όταν οι celebrities χρησιμοποιούν το PTSD για τα πάντα, μόνο και μόνο για να προωθήσουν τον εαυτό τους».

Ο δημοφιλής Βρετανός παρουσιαστής πρόσθεσε ακόμα πως δεν πιστεύει ούτε τη Lady Gaga, ούτε τη Μαντόνα- η οποία πρόσφατα στα βραβεία Billboard αποκάλυψε ότι θέλει να εστιάσει στον αγώνα κατά του μισογυνισμού και του φεμινισμού- αναφορικά με τις αποκαλύψεις του για τις σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν δεχθεί στο παρελθόν.

«Και η Lady Gaga και η Mαντόνα έχουν ισχυριστεί πως έχουν πέσει θύματα βιασμού πολλά χρόνια μετά. Καμία καταγγελία στην αστυνομία, καμία κατηγορία, καμία δικαστική υπόθεση», έγραψε ο Morgan.

«Δεν θα πίστευα αμέσως οτιδήποτε έλεγαν η Μαντόνα και η Lady Gaga για τις ζωές τους».

Η Lady Gaga σήκωσε το γάντι και απάντησε στο Βρετανό παρουσιαστή, γράφοντάς του στο Twitter πως θα ήθελε πολύ να τον «εκπαιδεύσει» ως προς το γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν καταγγέλουν περιστατικά κακοποίησης και βιασμού, δηλώνοντας μάλιστα πως θα παραχωρούσε ευχαρίστως μία συνέντευξη στον παρουσιαστή.

Παρά την απάντησή της, ο Morgan συνέχισε τα επιθετικά tweets και απ' ότι φαίνεται η σταρ της ποπ άλλαξε γνώμη...

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Piers, μάζεψε λίγο τη χολή σου... Το τι "πιστεύεις" και τι όχι δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο... Γιατί δεν προσπαθείς ΕΣΥ να κάνεις καμία φιλανθρωπία αντί να σχολιάζεις τους πάντες; Συνήθισες ως κριτικός στα ριάλιτυ;Ωραίος ο διάλογος στο Twitter...