Στην εντατική ο 5 φορές χρυσός ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ίαν Θορπ

Στην εντατική ο 5 φορές χρυσός ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ίαν Θορπ Facebook Twitter
8

Ο πέντε φορές χρυσός ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ίαν Θορπ νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας για θεραπεία από σοβαρή λοίμωξη.

Ο Θορπ φαίνεται ότι "κόλλησε" ένα μικρόβιο μετά από χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο κοντά στο σπίτι του στην πόλη Ronco Sopra Ascona της Ελβετίας.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα του Σίδνεϋ και όπως κάνουν λόγο πληροφορίες του Guardian από συνεργάτες του, υπάρχει φόβος ότι δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ξανά το αριστερό του χέρι.

Στους τελευταίους μήνες φαίνεται πως ο Θορπ αντιμετώπιζε πρόβλημα κατάθλιψης. Το Φεβρουάριο ο πατέρας του παραδέχθηκε δημόσια πως ο πρώην αθλητής πάλευε με την κατάθλιψη, ενώ μπήκε σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τα ισχυρά φάρμακα που έπαιρνε τόσο για αυτό το πρόβλημα, όσο και για τον τραυματισμό του στον ώμο.

Στις αρχές του έτους είχε  βρεθεί αποπροσανατολισμένος κοντά στο σπίτι των γονιών του στο Σίδνεϋ.

 

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το τίμημα της δόξας του πρωταθλητισμού είναι πολύ μεγάλο, ειδικά στα ατομικά αγωνίσματα. Γνωρίζει κανείς σε τί κατάσταση βρίσκεται ο Κάρλ Λιούις, ίσως ο μεγαλύτερος πρβταθλητής του 20ού αιώνα;
Μια χαρα ειναι, πουλαει ρουχα στη santa monica, κανει περιοδειες στον κοσμο και μιλαει στο ακροατηριο για τον παλιο καιρο. Δεν ειναι ολοι Φλορενς Γκριφιθ στο στιβο.
Νομίζεις φίλε μου, έχει κινητικά προβλήματα απο κάποια πάθηση στο κεντρικό νευρικό σύστημα, και δυστυχώς είναι θέμα χρόνου να γίνουν τόσο μεγάλα, που δεν θα μπορούν να κρυφτούν. Αν θέλεις να μάθεις πώς ζούν πολλοί πρωταθλητές, πάτα πρωταθλητές με προβλήματα υγείας απο τον πρωταθλητισμό, ειδικά αν ψάξεις πόσες χιλιάδες παιδιά πέφτουν θύματα στην προσπάθειά τους να διακριθούν, θα φρίξεις.
Ιαν θορπ, αγαπημενος κολυμβητης: εντατικηΜικαελ Σουμαχερ, αγαπημενος οδηγος: εντατικηνομιζω αγαπημενη πολιτικος: Μερκελ.. (αντε να δουμε)περαστικα να ειναι και στους 2
Περαστικά στον Ίαν Θορπ, τον θαύμαζα και τον θαυμάζω ακόμη για τις επιδόσεις του στην πισίνα.. ελπίζω να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλανίζουν. Όσο για τη Μέρκελ, δε θα ήθελα να τη δω στην εντατική! Θα μου αρκούσε να τη δω εκτός καγκελαρίας. Το ζητούμενο είναι η στροφή της γερμανικής πολιτικής σε πιο αλληλέγγυες και κοινωνικά ευαίσθητες επιλογές. Σύμφωνοι, τα πρόσωπα που φέρουν ευθύνη πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Αλλά η όποια ποινική ευθύνη τιμωρείται με φυλακή, η δε ηθική ευθύνη τιμωρείται στην κάλπη ή έστω στην υστεροφημία. Όχι με αρρώστιες και θανατικά.
Σεβομαι την ευγενεια η οποια ειναι διαχυτη στο κειμενο σου και ετσι θα κανω απλα μια επισημανση.Γραφεις οτι το ζητουμενο ειναι η στροφη της γερμανικής πολιτικής σε πιο αλληλέγγυες και κοινωνικά ευαίσθητες επιλογές.Εχεις,φυσικα,απολυτο δικιο.Αυτο ειναι το ζητουμενο.Οπως και η λειτουργια της Γερμανικης εξωτερικης πολιτικης σε "βαση ισοτιμιας και αλληλοσεβασμου"με τους εταιρους της.Μαλιστα.Ενα αλλο ζητουμενο,απο εμενα προσωπικα,ειναι και να εξαφανισθουν ,εν μια νυκτι.οι διεφθαρμενοι πολιτικοι και κρατικοι λειτουργοι απο την Ελλαδα.Και λοιπον ;Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα οποιοδηποτε απο τα παραπανω "ζητουμενα"να γινει πραγματικοτητα ;Οπως ιστορικα η εντιμοτητα και το ηθος δεν ηταν ποτε μετρησιμα στοιχεια της δημοσιας ζωης στην χωρα μας(αντιθετως η διαφθορα καταρριπτει διαχρονικα το ενα ρεκορ μετα το αλλο....)ετσι και η "αλληλεγγυη", η "ευαισθησια", η "συνεννοηση", και η "ισοτιμη συνεργασια" δεν απετελεσαν ποτε εστω και περιφερειακα στοιχεια της Γερμανικης πολιτικης.Οι Γερμανοι ,απογονοι και προιοντα πολεμικων φυλων οπως οι Σαξωνες,οι Γοτθοι και οι Ουννοι,αντιλαμβανονται,σεβονται και εφαρμοζουν μονον την ισχυ,την δυναμη,την επιβολη,ως μεσον ασκησης πολιτικης και τελικο στοχο.Ουδεποτε,μα ουδεποτε,εχουν εκουσιως συνεργασθει με οποιονδηποτε αλλο.Μονον οταν αυτος ο αλλος το επεβαλε με την ισχυ του,την δυναμη του,συνεργασθηκαν οι Γερμανοι.Οι οποιοι γνωριζουν,και εξασκουν, δυο μονον ρολους.Του κατακτητη και του κατακτημενου.Του νικητη και του ηττημενου.Του κυριαρχου και του κυριαρχουμενου.Το να τους ζητουμε να παιξουν καποιον αλλο ρολο ειναι απαιτηση να κινηθουν εναντια στην "φυση"τους ως κρατος και ως εθνος.Και αυτο ειναι κατι πολυ,μα παρα πολυ, δυσκολο.