Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί ούτε στην λειτουργία της Πρωτοχρονιάς

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί ούτε στην λειτουργία της Πρωτοχρονιάς Facebook Twitter
3

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ δεν θα παρευρεθεί σήμερα στη λειτουργία της Πρωτοχρονιάς εξαιτίας βαρέος κρυολογήματος, αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

 

«Η Βασίλισσα δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμη να μεταβεί στην εκκλησία καθώς αναρρώνει έπειτα από βαρύ κρυολόγημα», σημειώνεται στη δήλωση.

 

Η 90χρονη βασίλισσα δεν είχε παραστεί ούτε στη λειτουργία των Χριστουγέννων.

 

Aπό βαρύ κρυολόγημα έπασχε επίσης και ο σύζυγός της Δούκας Φίλιππος, ο οποίος ωστόσο παρακολούθησε τη λειτουργία   την ημέρα των Χριστουγέννων, συνοδευόμενος από τον πρίγκιπα Κάρολο, την δούκισσα της Κορνουάλης, τον πρίγκιπα Χάρι, τον κόμη του Wessex και τον Πρίγκιπα Andrew.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πιστεύεις είναι πολλοί οι άνθρωποι που δουλεύουν και θα φτάσουν στα 90.Η συγκεκριμένη έχει όλα τα προβλήματα της λιμένα και πηγαίνει η δουλειά της είναι να πηγαίνει σε μερικές τελετές.