Σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο της συζύγου Μιχαλολιάκου

Σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο της συζύγου Μιχαλολιάκου Facebook Twitter
5

Δύο εφημερίδες, το Έθνος και ο Τύπος της Κυριακής, ασχολούνται σήμερα με το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο New Dream, ιδιοκτησίας της συζύγου Μιχαλολιάκου και βουλευτή της Χ.Α. Ελένης Ζαρούλια και του αδελφού της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το κτήριο πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό από το ελληνικό Δημόσιο καθώς υπάρχει χρέος 36 χιλιάδων ευρώ. Το ποσό είναι σχετικά μικρό, όμως παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση εμφανίζει κέρδη και μοιράζει μέρισμα στους ιδιοκτήτες, αυτοί αρνούνται να το πληρώσουν. Οι ιδιοκτήτες, δηλαδή η κυρία Ζαρούλια και ο αδελφός της, είναι μέτοχοι της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Λυδία Τουριστικές και Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις» και έχουν αρνηθεί να πληρώσουν τα οφειλόμενα παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από την αρμόδια ΔΟΥ.

Έτσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες για την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό του μισού ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο. Η πρώτη προσφορά, μάλιστα, έχει οριστεί στα 169.000 ευρώ.

Η εταιρία εμφανίζει τα κέρδη της από την εκμίσθωση του ξενοδοχείου σε οικογένεια βορειοηπειρωτών, η οποία εμφανίζεται να το διαχειρίζεται.

Στο ξενοδοχείο μέλος του Δ.Σ. όπως δείχνει και το ΦΕΚ 10271/2007 είναι και ο κ. Μιχαλολιάκος.

Δημοσίευμα του tvxs.gr, τον Απρίλιο του 2012 αναφερόταν στην περίπτωση του ξενοδοχείου New Dream και σημείωνε: «Όπως μαθαίνουμε από το αστυνομικό δελτίο: «Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες». Αλλοδαπός ο υπάλληλος στο ροζ ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου! Αυτό και αν είναι χτύπημα στον ρατσισμό και την ξενοφοβία από τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ειδικά όταν υπάρχουν 1 εκατομμύριο Έλληνες άνεργοι. Πως έλεγε το σύνθημα «Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος»; Ξεχάστε το!»

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης: Προτιμώ ένας ασθενής να πληρώσει λίγα λεπτά παραπάνω παρά να μην βρει το φάρμακό του

Πολιτική / Γεωργιάδης: Προτιμώ ένας ασθενής να πληρώσει λίγα λεπτά παραπάνω παρά να μην βρει το φάρμακό του

«Όταν αυξάνεται η λιανική τιμή ενός φαρμάκου και η ποσοστιαία συμμετοχή παραμένει ίδια, αυξάνεται κατά κάτι και η συμμετοχή» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Η οικογένεια - προσωποποίηση της φιλοξενίας ξένων, ανοίγει ξενοδοχείο για να τους φροντίζει, εμφανίζει τα κέρδη της από την εκμίσθωση του ξενοδοχείου σε οικογένεια "βορειοηπειρωτών", και απασχολεί αλλοδαπούς.Είστε τυχεροί που δεν έχω λεφτά για καινούργιο laptop, αλλιώς θα έσπαγα το κεφάλι μου πάνω σε αυτό.Υποκριτές όλοι.