Τεράστιες οι ουρές για τα δωρεάν τρόφιμα στη Θεσσαλονίκη

Τεράστιες οι ουρές για τα δωρεάν τρόφιμα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
2

Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετώπισαν πολλοί πολίτες στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσά τους αρκετοί ηλικιωμένοι,  που περίμεναν επί ώρες στην ουρά για λίγα δωρεάν τρόφιμα.

Η διανομή τροφίμων σε πολίτες στο Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στην Σταυρούπολη άρχισε νωρίς το πρωί και συνεχίστηκε μέχρι τις 2 το μεσημέρι. όμως όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το seleo.gr, οι συγκεντρωμένοι ήταν πολλοί και έπρεπε να περιμένουν για πολλές ώρες προκειμένου να φύγουν με μια σακούλα τρόφιμα.

Τεράστιες οι ουρές για τα δωρεάν τρόφιμα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Δυτικό Τμήμα σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, μοίρασε κρέας, τυρί, κασέρι και φρούτα σε δικαιούχους, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
-Τουλάχιστον δεν ξεπουλήσαμε τη ΔΕΗ και είναι ασφαλείς οι συνδικαλιστές. -Ευτυχώς δεν ήρθαν οι "ξενοι" να επενδύσουν και να χαλάσει η ομορφιά της πατρίδας μας. -Ευτυχώς έχουμε ήλιο και μας ζηλεύουν όλοι.-Ίσως με δραχμή θα είμασταν καλύτερα.-Οι Εβραίοι φταίνε για την καντάντια μας, γιατί μας μισούν.-Ελπίζω να μην είναι γερμανικό το κρέας που μοιράζουνε.-Η ΧΑ πότε έχει συσσίτιο;-Έχει ο Θεός..Σκέψεις που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Επειδή όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά και ψηφίζουμε, ας σκεφτούμε λίγο και ποια νοοτροπία μας έφερε εδώ.