Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει τις βιαιότητες στη Βενεζουέλα και ζητά «αποκλιμάκωση»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει τις βιαιότητες στη Βενεζουέλα και ζητά «αποκλιμάκωση» Facebook Twitter
5

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε σήμερα τις «πολύ λυπηρές» βιαιότητες που σημειώθηκαν κατά τις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης και οπαδών της κυβέρνησης στη Βενεζουέλα και απηύθυνε έκκληση για μια «αποκλιμάκωση» ώστε να «σταματήσει η επιδείνωση της κατάστασης».

«Λυπούμαστε για τον θάνατο ενός άνδρα και μιας γυναίκας και μας ανησυχούν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες», επέμεινε μια εκπρόσωπος της Ε.Ε. σε μήνυμά της προς το Γαλλικό Πρακτορείο. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στον θάνατο ενός στρατιωτικού, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές σκοτώθηκε από διαδηλωτές.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως σε διάστημα τριών εβδομάδων στη Βενεζουέλα, οκτώ διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί και 500 έχουν συλληφθεί σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση Foro Penal στην χώρα που ζει μία σοβαρή πολιτική και οικονομική κρίση και όπου η αντιπολίτευση, που έχει την πλειοψηφία των εδρών του Κοινοβουλίου από το τέλος του 2015, επιδιώκει την πρόωρη αποχώρηση του Νικολάς Μαδούρο από την εξουσία.

Διεθνή
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
"καλά, ακόμη να πέσει αυτός ο Μαδούρο;"(αξίζει να θυμηθούμε all time classic ατάκες γνωστών και ημιεξαφανισμένων συριζοτρολ, που απορούν και εξανίστανται επειδή κανένας δεν τους παίρνει πια στα σοβαρά).
Σήμερα βγήκαν φωτογραφίες, το όνομα και λοιπές πληροφορίες γνωστού ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ που τα έπαιρνε και από ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κοίτα να δεις συμπτώσεις..... καλοί οι Χρυσαυγίτες, ο Ναζί είναι ο Σόιμπλε, αν σου θυμίζει κάτι. Νέα ονόματα, στοιχεία και φωτογραφίες πολύ σύντομα. Θα πέσουν πολλά γέλια.