Ο Ορέστης Τσανγκ του SURVIVOR οδήγησε συρμό του ηλεκτρικού - Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η μηχανοδηγός

Ο Ορέστης Τσανγκ του SURVIVOR οδήγησε συρμό του ηλεκτρικού - Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η μηχανοδηγός Facebook Twitter
16

Πριν από μερικές μέρες, ο πρώην παίχτης του SURVIVOR Ορέστης Τσανγκ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνεται να οδηγεί συρμό του ΗΣΑΠ. «Καλησπέρα σας, σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους. Να 'στε καλά! Φιλάκια!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο Τσανγκ.

Μετά από παράπονα επιβατών, το θέμα πήρε διαστάσεις και σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή «La biri biri» που παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη στο κανάλι «Ε», η ΣΤΑΣΥ έθεσε σε διαθεσιμότητα την μηχανοδηγό, η οποία μάλιστα μετρά δεκαπέντε περίπου χρόνια υπηρεσίας στη θέση αυτή.

Όπως τονίστηκε από την εκπομπή, στην πρώτη απολογία που έδωσε η μηχανοδηγός ισχυρίστηκε ότι παραχώρησε τη θέση της στον πρώην παίχτη του SURVIVOR από τον ενθουσιασμό της, αλλά τον επέβλεπε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί χωρίς να τεθούν καμία στιγμή σε κίνδυνο οι επιβάτες.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάντα κατά την εκπομπή, έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη, ενώ το βίντεο έχει διαγραφεί από τον λογαριασμό του Ορέστη Τσάνγκ.

Το απόσπασμα από το ρεπορτάζ της εκπομπής για το επίμαχο θέμα:

 
Πολιτισμός
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζέρι Σάινφελντ δηλώνει πλέον ότι δεν πιστεύει ότι η «ακραία αριστερά» έχει καταστρέψει την κωμωδία

Πολιτισμός / Ο Τζέρι Σάινφελντ δηλώνει πλέον ότι δεν πιστεύει ότι η «ακραία αριστερά» έχει καταστρέψει την κωμωδία

Παραδέχεται πως αυτή η άποψη ήταν λανθασμένη και αναφέρει πως οι κωμικοί πρέπει να προσαρμόζονται στις αλλαγές της κοινωνίας, όπως κάνουν οι σκιέρ όταν πλοηγούνται σε δύσκολες πίστες
LIFO NEWSROOM
Η Τζέιν Φόντα θα τιμηθεί με το βραβείο Lifetime Achievement SAG 2025

Πολιτισμός / Η Τζέιν Φόντα θα τιμηθεί με το βραβείο Lifetime Achievement SAG 2025

Η πρόεδρος του σωματείου, Φραν Ντρέσερ, χαρακτήρισε τη Φόντα «μια πρωτοπόρο και εξαιρετικά ταλαντούχα, μια δυναμική προσωπικότητα που έχει διαμορφώσει το τοπίο της ψυχαγωγίας, της ακτιβιστικής δράσης και της κουλτούρας με αδιάκοπο πάθος»
LIFO NEWSROOM
65ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Έναρξη με «Maria» και Αντζελίνα Τζολί

Πολιτισμός / 65ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Έναρξη με «Maria» και Αντζελίνα Τζολί

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Πάμπλο Λαραΐν για τη Μαρία Κάλλας θα ανοίξει το φετινό φεστιβάλ - Λήξη με την ταινία «The End» του Τζόσουα Οπενχάιμερ, παρουσία του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη.
LIFO NEWSROOM
«Joker: Folie à Deux»: Αναμένεται να χάσει έως 200 ελατ. δολάρια από τις εισπράξεις

Πολιτισμός / «Joker: Folie à Deux»: Αναμένεται να χάσει έως 200 εκατ. δολάρια από τις εισπράξεις

Η Warner Bros. υπερασπίστηκε την ταινία, τονίζοντας ότι συνεχίζει να παίζεται στους κινηματογράφους και αναμένεται να κερδίσει περισσότερα έσοδα όταν κυκλοφορήσει στις πλατφόρμες οικιακής ψυχαγωγία
LIFO NEWSROOM
Φονικά χαμόγελα, Ιρλανδοί ράπερ και ο Ντόναλντ Τραμπ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φονικά χαμόγελα, Ιρλανδοί ράπερ και ο Ντόναλντ Τραμπ από αύριο στους κινηματογράφους

Από τη βιογραφία του Ντόναλντ Τραμπ και το κοψοχολιαστικό «Smile 2» μέχρι τη ρομαντική φαντασία του «Beast» και το απόλυτο crowdpleaser «Kneecap», το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας προέκυψε πολύ δυνατό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ελίζαμπεθ Τέιλορ: «Ήμασταν τρομοκρατημένοι»- Ο γιος της θυμάται την εποχή όπου ήταν εθισμένη σε αλκοόλ και ναρκωτικά

Πολιτισμός / Ο γιος της Ελίζαμπεθ Τέιλορ αποκαλύπτει πώς η μητέρα του δέχτηκε να μπει σε κέντρο αποκατάστασης

Η διάσημη σταρ ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά - Ο γιος της, Christopher Wilding, εξηγεί ότι η Τέιλορ υπέφερε από φυσικούς πόνους, ιδιαίτερα στην πλάτη, που την οδήγησαν στη χρήση ισχυρών αναλγητικών φαρμάκων
LIFO NEWSROOM
Ο Πολ Μεσκάλ στο νέο εξώφυλλο της GQ: Ο άνθρωπος πίσω από τους ρόλους και η νέα πρόκληση του «Gladiator II»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο νέο εξώφυλλο του GQ: Ο άνθρωπος πίσω από τους ρόλους και η νέα πρόκληση του «Gladiator II»

Αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία, ο Μεσκάλ παραδέχεται ότι ο ρόλος του Connell στο Normal People τον εκτόξευσε σε μια νέα κλίμακα δημοσιότητας, αλλά του έδωσε και την ευκαιρία να εξελιχθεί ως ηθοποιός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Κυρίες και κύριοι το υπερκαλύψατε το θέμα και σας μερσώ θερμά που εκφράσατε και τη δική μου απορία και αγανάκτηση!Χώνομαι μισό λεπτό μόνο για να πω δύο πράγματα:1. Νισάφι με τα απανταχού ιντερνετικά σχόλια τύπου "μνημόνια για 400 χρόνια, μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος κλπ" - ότι δηλαδή είμαστε γενετικά, αυθύπαρκτα και τελεσίδικα ηλίθιοι στην ολότητά μας ως Έλληνες, ενώ είμαστε και οι μοναδικοί τόσο σκάρτοι παγκοσμίως, που χρήζουμε τιμωρίας και να μας επαναφέρει κάποιος στην τάξη... Άλλο η αυτογνωσία και άλλο η - με δουλοπρεπείς αποχρώσεις - αυτοτιμωρία. Πετάξτε κι ένα κιλίκιο δώρο την επόμενη φορά...2. Πίσω στον Τσανγκ-μηχανοδηγό: οκ, αν το θέμα ήταν πια μια σέλφι στο κοκπιτ, ας έπαιρνε πόζα μόνο και να έβγαζε φωτό σε μια στάση - έπρεπε να του δώσει να οδηγήσει πραγματικα??
Ίσα ίσα που χάρη στα μνημόνια επιτέλους εξ ανάγκης λειτουργεί μια κάποια μεγαλύτερη αξιοκρατία ,οπότε κάμποσοι αυθύπαρκτα και τελεσίδικα ηλίθιοι , αντί να βολευτούν από κάποιο βολευτή κάπου με 2-3.000 το μήνα , παίρνουν ότι τους αναλογεί. Όσο έχουμε συμπολίτες που το βλέπουν σαν τιμωρία ,τόσο πρέπει να προσθέτουμε δεκαετίες.
Μα και μεις δεν θα το κάναμε θέμα πια, αν ο Τσίπρας ήθελε μόνο να να βγάλει μια φωτογραφία στην Βουλή σαν "πρωθυπουργός" με μιά κουστωδία "υπουργών" γύρω του.Έλα όμως που κάποιοι τον εξέλεξαν να πρωθυπουργεύσει πραγματικά.Ελπίζω καταλαβαίνετε την διαφορά.Το αν η αιτία είναι " ότι είμαστε γενετικά, αυθύπαρκτα και τελεσίδικα ηλίθιοι στην ολότητά μας ως Έλληνες" - που λέτε - εντάξει, όχι, αλλά σίγουρα με ένα ποσοστό κάτι παίζει.
@Τσολιάς:Από την άλλη, αν η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ή σχεδόν το σύνολό του "βολεύονταν από βουλευτές", θα ήταν σίγουρα σάπιο και άδικο, αλλά δε θα υπήρχαν τα τεράστια ποσοστά ανεργίας και μετανάστευσης που βλέπουμε τώρα. Οπότε ας μην γενικεύουμε και τσουβαλιάζουμε όλους τους Έλληνες. Δυστυχώς βέβαια, πάρα πολλοί βολεύτηκαν και συντήρησαν το μη-αξιοκρατικό πελατειακό σύστημα, που όοολα τα κόμματα συντήρησαν από το νεοσύστατο ακόμα ελληνικό κράτος. Και όχι, δε βλέπω κάποια αξιοκρατία με τα μνημόνια, γνωρίζω και διαβάζουμε καθημερινά περιπτώσεις, που μια χαρά "βυσματώνονται" καθημερινά. Αν ήταν να έδινε εκεί πραγματικό βάρος, με αποτελέσματα, οποιοδήποτε μνημόνιο, ή στην πρακτική οικονομική ανάπτυξη, υπακούοντας όμως στην κοινή λογική και τον ανθρώπινο παράγοντα, μια χαρά θα ήταν. Τώρα όμως καλούμαστε να ζήσουμε με 480-500 ευρώ βασικό μισθό (αν βρούμε δουλειά) και φορολόγηση αυτού του κατώτατου και ανεπαρκούς μισθολογίου.@ΕΛΠΟ:Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν αποδείξει πόσο άθλιοι είναι. Μπορεί να μην είμαστε "γενετικά, αυθύπαρκτα και τελεσίδικα ηλίθιοι στην ολότητά μας ως Έλληνες", όμως πολλοί από εμάς πρέπει να κοιτάξουν την επιλεκτική μνήμη ή/και μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτουμε. Η ωμή αλήθεια είναι ότι κανένας πολίτικός/κόμμα/κυβέρνηση δεν έχει σταθεί ποτέ στο ύψος των περιστάσεων, ή δεν έχει κατακλέψει τη χώρα και ότι κανένας λαός δεν ξέρει ποτέ τι παίζεται πραγματικά "πίσω από τις κουρτίνες", ούτε έχει πραγματικό λόγο στα πράγματα.Σας ευχαριστώ, κύριοι για τις απαντήσεις. Μακάρι σταδιακά να ξεφύγουμε όλοι λίγο από τις εμμονές μας και να υπάρξει ίσως κάποια αυθεντική αχτίδα ελπίδας στο μέλλον...
καλημέρα.Εκτιμώ και ευχαριστώ κατ' αρχήν για τον με επιχειρήματα σχολιασμό σας. Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο ότι "η ωμή αλήθεια είναι ότι κανένας πολιτικός/κόμμα/κυβέρνηση δεν έχει σταθεί ποτέ στο ύψος των περιστάσεων" που λέτε. Ισχύει για μένα, τουλάχιστον μεταπολιτευτικά που τα βίωσα από πρώτο χέρι.Αλλά, για να ξεφύγουμε από τις εμμονές μας - που δεν είναι σύμφυτες με την γέννησή μας, μας τις καλλιέργησαν -, πρέπει - και εδώ πάλι συμφωνώ και το έχω εκθέσει με προηγούμενα σχόλιά μου - δεν χρειαζόμαστε αυτοτιμωρία.Αλλά επιβάλλεται μεγάλη αυστηρότητα στην κριτική της ανευθυνότητας της μηχανοδηγού που άφησε τον Τσανγκ να οδηγεί τον συρμό.Και των συμπολιτών μας επίσης, που επέλεξαν τον Τσίπρα να μας κυβερνήσει γιατί ήταν... ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και από το άδειασμα και την καπηλεία των μέντορών του, προκειμένου να ικανοποιήσει την προσωπική του φιλοδοξία (π.χ. Αλαβάνος, Γλέζος).Γιατί από ... αριστερό έργο μηδέν ! Και τον καυτηριάζουμε επίσης, γιατί εξακολουθεί να θέλει να μας πείσει ότι είναι συνεπής με τις εξαγγελίες του και να κουνάει το δάκτυλο !ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΗΛΙΘΙΟ ;
Ελπίζω 400 χρόνια μνημόνια. Τα νηπιακά σχόλια περι πρωθυπουργού δείχνουν ότι η μηχανοδηγός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα , έχει πλεονέκτημα στον επαγγελματικό ανταγωνισμό.
Επόμενη Είδηση: Ο προθυπουργός της χώρας παραχωρεί τις εξουσίες του για έναν μήνα στον Τσάγνκ, από ενθουσιασμό και θαυμασμό προς τον γνωστό τηλε-μαχητή. (ΦΩΤΟ)
Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι!!! Τουλαχιστον αυτος ξερει απο εμποριο ,ειναι πολυτεχνιτης κτλπ. Ο αλλος απο τις καταληψεις εγινε πρωθυπουργος...
Τελικά, ποιος είναι ο πιο βλάκας;Αυτή που "από τον ενθουσιασμό της"(!!!) έδωσε σε έναν άσχετο να οδηγήσει συρμό με επιβάτες;ή Αυτός που έκανε το κέφι του και το ανέβασε στο facebook ώστε να το μάθουν όλοι και να βρει και τον μπελά της η μηχανοδηγός βάρδιας;Κάνε ένα γκάλοπ, βρε Άρη, στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ!