Πήγε να περάσει με πόνυ διόδια στην Ολυμπία Οδό

Πήγε να περάσει με πόνυ διόδια στην Ολυμπία Οδό Facebook Twitter
1

Viral έγινε ο Άγγελος Δούκας από το Αίγιο ο οποίο εμφανίστηκε και προσπάθησε να περάσει τα διόδια ιππεύοντας ένα πόνυ.

Θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα για τα τσουχτερά διόδια στον Ελαιώνα στην Ολυμπία Οδό αποφάσισε να δοκιμάσει να περάσει τα με ένα πόνυ αλογάκι και μάλιστα ζήτησε από τους υπαλλήλους να έχει δωρεάν διέλευση αφού δεν προβλέπεται αντίτιμο για διέλευση με ζώο.

Πήγε να περάσει με πόνυ διόδια στην Ολυμπία Οδό Facebook Twitter

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση όπως μεταδίδει το filodimos.gr και κάποιοι βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους ώστε να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Ωστόσο ο Άγγελος δεν τα κατάφερε καθώς δεν του επετράπη να περάσει, οπότε πήρε τον δρόμο της επιστροφής αν και δήλωσε πως θα ξαναδοκιμάσει.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM