Προσάραξε βοηθητικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού κοντά στον Πόρο

Προσάραξε βοηθητικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού κοντά στον Πόρο Facebook Twitter
φωτό αρχείου SOOC
1

Στη νησίδα Τσεβελίνια στον Πόρο, προσάραξε πριν από λίγο το βοηθητικό Πλοίο Αλιείας Τορπιλών ΑΡΑΧΘΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού. Στο σημείο σπεύδει ρυμουλκό προκειμένου να αποκολλήσει το βοηθητικό πλοιάριο του στόλου.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν προκληθεί σοβαρές στο ΠΑΤ «Άραχθος» και μετά τη ρυμούλκηση του και την μεταφορά του στα ναυπηγεία θα εκτιμηθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια η κατάστασή του μετά την προσάραξη.


Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έρχεται λίγες εβδομάδες μετά από την προσάραξη της φρεγάτας του Στόλου ΚΑΝΑΡΗΣ, έξω από τον Ναύσταθμο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια