Πώς τελικά το «Μother» μάλλον φταίει που η Τζένιφερ Λόρενς χώρισε με τον Αρονόφσκι

Πώς τελικά το «Μother» μάλλον φταίει που η Τζένιφερ Λόρενς χώρισε με τον Αρονόφσκι Facebook Twitter
2

Για περίπου ένα χρόνο ο Ντάρεν Αρονόφσκι και η Τζένιφερ Λόρενς υπήρξαν ένα από τα λαμπερά και πολλά υποσχόμενα ζευγάρια του Χόλιγουντ - και πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν οι τίτλοι τέλους.

Οι δημόσιες εμφανίσεις και οι ερωτικές εξομολογήσεις έδωσαν τη θέση τους στα κουτσομπολιά γύρω από το χωρισμό και σήμερα διαφαίνεται πως πίσω από τα φώτα, η σχέση αυτή ήταν προβληματική - και μάλλον φταίει το «Μother».

«Κανονικά, προωθώ μια ταινία, ζητάω από τους ανθρώπους να τη δουν,και στη συνέχεια είναι στο χέρι τους. Συνήθως απλά το αφήνω να φύγει από μένα. Το να βγαίνεις με τον σκηνοθέτη ήταν όμως κάτι εντελώς διαφορετικό...», λέει η Λόρενς στο Variety.

Η ηθοποιός αναφέρει πως ο Αρονόφσκι ήταν πραγματικά αναστατωμένος από τις κακές κριτικές της ταινίας και απλά δεν μπορούσε να σταματήσει να το σκέφτεται.

«Όταν κάναμε μαζί περιοδεία και γυρνούσα στο ξενοδοχείο, το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να να μιλήσω για την ταινία», είπε η Λόρενς.

«Εκείνος επέστρεφε και ήθελε να μιλά μόνο για αυτό και το καταλαβαίνω. Είναι το μωρό του. Το έγραψε. Το εμπνεύστηκε. Το σκηνοθέτησε. Είχα διπλό καθήκον προσπαθώντας να είμαι υποστηρικτική σύντροφος ενώ ταυτόχρονα ήθελα να τον κάνω να μην σκέφτεται το Mother για ένα λεπτό...», πρόσθεσε η ηθοποιός και κατέληξε πως δεν ήταν υγιές αυτό που συνέβαινε.

Και φυσικά όλοι θυμούνται το ίδιο αστείο που έγινε όταν το ζευγάρι χώρισε....>>>>

http://www.lifo.gr/now/people/170064

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια