Το ΠΑΜΕ έβαψε με κόκκινη μπογιά τα γραφεία του ΣΕΒ

Το ΠΑΜΕ έβαψε με κόκκινη μπογιά τα γραφεία του ΣΕΒ Facebook Twitter
Φωτογραφία: 902.gr
2

Εργαζόμενοι από σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν, λίγο μετά τις 6.30 το πρωί, παρέμβαση στα γραφεία του ΣΕΒ για να διατυπώσουν τα αιτήματα τους.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ έγραψαν με κόκκινη μπογιά, στο κτίριο που στεγάζεται ο ΣΕΒ, συνθήματα για κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και ενάντια στην όποια παρέμβαση στο απεργιακό δικαίωμα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Μπουλούγαρης, από το γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ οι βιομήχανοι με κάθε τρόπο θέλουν να χτυπήσουν τους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις και το δικαίωμα στην απεργία.

Το ΠΑΜΕ μετά και από αυτή την παρέμβαση έκανε νέο κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου και στη συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια, αλλά και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Πώς οι δικηγόροι των θυμάτων αποδόμησαν την αισχρή προσπάθεια του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής να ισχυριστεί πως δεν ήταν στο ΕΣΚΕ αλλά στο γραφείο του και χωρίς ενημέρωση για το τι συνέβαινε
LIFO NEWSROOM
Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Ελλάδα / Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια