Το ΠΑΜΕ έβαψε με κόκκινη μπογιά τα γραφεία του ΣΕΒ

Το ΠΑΜΕ έβαψε με κόκκινη μπογιά τα γραφεία του ΣΕΒ Facebook Twitter
Φωτογραφία: 902.gr
2

Εργαζόμενοι από σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν, λίγο μετά τις 6.30 το πρωί, παρέμβαση στα γραφεία του ΣΕΒ για να διατυπώσουν τα αιτήματα τους.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ έγραψαν με κόκκινη μπογιά, στο κτίριο που στεγάζεται ο ΣΕΒ, συνθήματα για κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και ενάντια στην όποια παρέμβαση στο απεργιακό δικαίωμα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Μπουλούγαρης, από το γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ οι βιομήχανοι με κάθε τρόπο θέλουν να χτυπήσουν τους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις και το δικαίωμα στην απεργία.

Το ΠΑΜΕ μετά και από αυτή την παρέμβαση έκανε νέο κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου και στη συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια, αλλά και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια