Χριστίνα Παππά: «Να με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα αν έχω σχέση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι»

Χριστίνα Παππά: «Να με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα αν έχω σχέση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι» Facebook Twitter
5

Τη σιωπή της για την εμπλοκή του ονόματός της με  το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου, έσπασε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά δίνοντας σήμερα την πρώτη της συνέντευξη.

Μετά τις πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το όνομά της βρίσκεται  στη λίστα με τα ονόματα που εμπλέκονται.

Μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά παραδέχτηκε πως έδωσε κατάθεση και πως τον Μάιο θα κληθεί να απολογηθεί. Δήλωσε πως είναι σίγουρη για τον εαυτό της και το γιο της, αλλά και πως δεν γνωρίζει τι έκαναν οι άλλοι επιχειρηματίες που ήταν συνέταιροι στο εστιατόριο.

«Οφείλω ένα ευχαριστώ στους δημοσιογράφους. Με έχουν στηρίξει. Όταν όμως ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό δημοσιογράφων, οι οποίοι και ήταν πάρα πολύ άδικοι. Πρώτα απ' όλα μιλήσανε για εμένα, για τον γιο μου, για τον οποίο γιο μου, όχι μόνο είμαι υπερήφανη, όχι μόνο κόβω τα δυο μου χέρια, όχι κάθομαι στο Σύνταγμα να με λιθοβολήσουν...», είπε με δάκρυα στα μάτια η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Είναι τόσο άδικο αυτό που έχει γίνει για να δημιουργήσουν στον κόσμο εντυπώσεις με ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα» λέει  αναφερόμενη και σε άλλα πρόσωπα που τα ονόματα τους βρέθηκαν μπλεγμένα στην υπόθεση. «Θα έρθει το δικαστήριο και θα αθωωθούμε. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα η δικαιοσύνη είναι μεγάλη. Έχω βάλει 5 δικηγόρους, θα κάνω τσουβάλια αγωγές. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους κυνηγάω μέχρι να πεθάνω. Και νεκρή θα τους κυνηγάω» πρόσθεσε η ηθοποιός σε σχέση με εκείνους που ενέπλεξαν το όνομα της.

 
Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αρχικά νόμιζα ότι εκείνο το "για τους πελάτες μας, το σούσι δωρεάν" παρέπεμπε σε κατεψυγμένο ψαρικό ή καζίνο , αλλά φαίνεται πως δεν ήταν οι μόνες περιπτώσεις!