Συνελήφθη επαίτης με Audi Α8

Συνελήφθη επαίτης με Audi Α8 Facebook Twitter
7

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την προηγούμενη Δευτέρα αστυνομική επιχείρηση για την απομάκρυνση των επαιτών από το κέντρο των Χανίων, κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν γίνει προσαγωγές δεκάδων ατόμων, ανδρών και γυναικών, διαφόρων εθνικοτήτων, στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης.

Αυτό αποκαλύπτεται σήμερα, με αφορμή την είδηση για τη σύλληψη επαίτη, ο οποίος δήλωνε ως μέρος διαμονής ένα παγκάκι, ωστόσο, κυκλοφορούσε με ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, μάρκας Audi.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, αστυνομικοί που κλήθηκαν να προσαγάγουν τον εν λόγω άνθρωπο, τον είδαν να μπαίνει στο μαύρο αυτοκίνητο, με αριθμό κυκλοφορίας από τη Βουλγαρία, τον σταμάτησαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων, προκειμένου να εξεταστεί και να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς το κατείχε νόμιμα.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Ελλάδα / Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, οι παράνομες χρεώσεις με κακόβουλη χρήση του ΑΜΚΑ είναι δυνατόν να διαγραφούν από το μητρώο του ασφαλισμένου, με σκοπό να έχει ξανά πρόσβαση στις παροχές που δικαιούται
LIFO NEWSROOM
Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Πώς οι δικηγόροι των θυμάτων αποδόμησαν την αισχρή προσπάθεια του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής να ισχυριστεί πως δεν ήταν στο ΕΣΚΕ αλλά στο γραφείο του και χωρίς ενημέρωση για το τι συνέβαινε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ναι,βρεθηκε ενας επαιτης με Audi A8,οι αλλοι επαιτες γιατι δεν μας λενε οτι δεν βρεθηκαν να κατεχουν οχι μονο κλειδια αυτοκινητου πανω τους,αλλα ουτε κλειδια σπιτιου?Με αυτη το γεγονος,προσπαθουν να γενικευσουν,να περασουν ως αντιληψη οτι ''ολοι οι επαιτες εχουν audi A8'',ωστε να συμφωνισει ο κοσμος με το απανθρωπο σχεδιο ''σκουπας'' τους.
Πλάκα κάνεις Dr! Στην Θεσσαλονίκη την περίοδο των Χριστουγέννων οι επαίτες ερχόντουσαν με πούλμαν, σαν εκδρομή ένα πράγμα! Με το που τελείωσαν οι γιορτές εξαφανίστηκαν και έμειναν οι "μόνιμοι". Μιλάμε για επαγγελματίες, όχι για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Το αυτοκίνητο το είδα σε φωτό και είναι σαράβαλο. Αλλά είναι AUDI. Άρα είναι πολυτελέστατο και ας είναι διαλυμένο. Επίσης κομμουνιστής εθεάθη να οδηγεί Lada Niva. Αρα έχει ΤΖΙΠ και είναι καπιταλιστής!
Γιατί δεν κάνετε ένα ρεπορτάζ για τους γυφτους των αν. Λιοσίων, να δείτε από BMW Cabrio ότι σειρά θες, Χ5, PORCHE, μέχρι Ferrari έχω δει να κυκλοφορεί.Τα παιδιά, 15-17 ετών όλα έχουν κ από ενα smart για να παίζουν,και μιλάω πολύ σοβαρά.Τα βλέπω κάθε μέρα.Θα μου πεις γιατί όχι? Αφού δεν πληρώνουν ποτέ τίποτα.Ούτε εφορία, Ούτε χαράτσια.Πού είναι αυτο το κράτος?Γιατί δεν πάει να πιάσει όλο αυτό το μαύρο χρημα?