Και πετρόχτιστη βίλα με πισίνα διέθετε η υπάλληλος του ΙΚΑ (Φωτό)

Και πετρόχτιστη βίλα με πισίνα διέθετε η υπάλληλος του ΙΚΑ (Φωτό) Facebook Twitter
1

Πετρόχτιστη βίλα στο Βαρνάβα με πισίνα, διέθετε η μία εκ των υπαλλήλων που συμμετείχαν στο κύκλωμα πλαστογραφήσεων στο ΙΚΑ Καλλιθέας, βάζοντας μέσα το Ίδρυμα από 6-50 εκατομμύρια ευρώ,σύμφωνα με κάποιους υπολογισμούς (οι αριθμοί διαφέρουν καθώς από ότι φαίνεται είναι δύσκολο ακόμη να υπολογιστεί το ακριβές ύψος της ζημιάς στο ΙΚΑ).

 

Και πετρόχτιστη βίλα με πισίνα διέθετε η υπάλληλος του ΙΚΑ (Φωτό) Facebook Twitter

Το ΒΗΜΑ δημοσιεύει φωτογραφίες της βίλας της 55χρονης προϊσταμένης του τμήματος Παροχών του ΙΚΑ Καλλιθέας η οποία μάλιστα έχτιζε και πετρόχτιστο εκκλησάκι στον κήπο ενώ ήδη βρισκόταν σε εξέλιξη οι έρευνες για την αποκάλυψη του κυκλώματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βίλα έχει τροπικούς κήπους περίπου δύο στρεμμάτων, πισίνα και χώρους υποδοχής για τους επισκέπτες ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν το οίκημα.

 

Και πετρόχτιστη βίλα με πισίνα διέθετε η υπάλληλος του ΙΚΑ (Φωτό) Facebook Twitter

Μάλιστα και ο σύζυγός της, συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, κατηγορείται από τις διωκτικές αρχές για ξέπλυμα χρήματος. Είναι η υπάλληλος στο σπίτι της οποίας οι αστυνομικοί βρήκαν σε κούτα από πάνες κρυμμένα 967.000 ευρώ.  

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Απο εδω και περα θα βλεπουμε τις βιλες με αλλο ματι θα πσανουμε να βρουμε σε ποιον ανοικει να να δουμε ποσο κλεφτης ειναι, δεν μπορει να κανει το ιδο και το κρατος μια μια villaanthemia.gr, www.summervilla.gr ολες?