update: Η προκλητική δήλωση του Ερντογάν που επανέφεραν ΜΜΕ των Σκοπίων: «Τούρκοι και Μακεδόνες είναι αδέλφια»

update: Η προκλητική δήλωση του Ερντογάν που επανέφεραν ΜΜΕ των Σκοπίων: «Τούρκοι και Μακεδόνες είναι αδέλφια» Facebook Twitter
4

Στήριξή στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας προσέφερε με δήλωσή του ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τους μετανάστες από βαλκανικές χώρες. Mόνο που οι δηλώσεις τελικά δεν είναι τωρινές....

«Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της "Μακεδονίας", επειδή η Ελλάδα είναι λάθος», φέρεται να δήλωσε προκλητικά ο πρόεδρος ωστόσο η δήλωση αυτή φέρεται να είναι αρκετά παλιότερη και να επανήλθε τώρα με προπαγανδιστική διάθεση από ΜΜΕ των Σκοπίων.

Οι δηλώσεις φέρονται να είναι παλιότερες και να έχουν γίνει πριν από τρία-τέσσερα χρόνια.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός αναφερόμενος στην πΓΔΜ είχε πει πως η Τουρκία θα είναι πάντα στο πλευρό της Μακεδονίας.

Είπε επίσης ότι οι Τούρκοι και οι Μακεδόνες είναι αδέλφια.Σύμφωνα με τον Ερντογάν, η Ελλάδα μπλοκάρει την ένταξη της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ, ωστόσο η Τουρκία δεν θα επιτρέψει την αλλαγή του ονόματός της.

 

Οι δηλώσεις όπως αναδημοσιεύθηκαν σήμερα εδώ και εδώ

 

 

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ναι, οι δηλώσεις είναι 3-4 ετών. Οποίος όμως νομίζει ότι ο Ερντογαν έγινε καλύτερος, σοφότερος και φιλειρηνικός σε αυτό το διάστημα, είναι απλά βλαξ. Αν μάλιστα τυχαίνει να κυβερνά κιόλας αυτόν τον τόπο, είναι επικίνδυνος. Την επόμενη της εισόδου στο ΝΑΤΟ θα ανοίξουν θέμα «μακεδονικής» μειονότητας μαζί με τους Τούρκους που ήδη σφετερίζονται Αιγαίο και Θράκη. Αν βάλεις και τους Αλβανούς (τα αλλά «αδέρφια» του ερντογαν) που δεν σταματούν να μιλάνε για Τσαμουριά, πολύ σύντομα θα έχουμε τρία ανοιχτά και συντονισμένα μέτωπα, όντες καθημαγμένοι οικονομικά και με συνεχιζόμενη μετανάστευση νέων. Όλα τα συστατικά για μια συνταγή καταστροφής είναι εδώ.