Ο Ολυμπιονίκης Tom Daley και ο σκηνοθέτης Dustin Lance Black μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

Ο Ολυμπιονίκης Tom Daley και ο σκηνοθέτης Dustin Lance Black μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί Facebook Twitter
3

Ο Tom Daley και ο Dustin Lance Black μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Robbie Ray Black-Daley.

Οι δύο άντρες είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνουν γονείς και στις 30 Ιουνίου ο Tom και ο Dustin μοιράστηκαν τα συναρπαστικά νέα στο Instagram.

Ο Ολυμπιονίκης Tom Daley και ο σκηνοθέτης Dustin Lance Black μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί Facebook Twitter

To μωρό γεννήθηκε λίγες μέρες νωρίτερα, στις 27 Ιουνίου, από παρένθετη μητέρα.

«Η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», έγραψε ο βρετανός Ολυμπιονίκης. «Το πόση αγάπη και χαρά έχει φέρει στη ζωή μας είναι ανυπολόγιστο».

Ο Dustin που έχει κερδίσει Όσκαρ για το σενάριο της ταινίας «Μilk» ευχαρίστησε όσους τους έστειλαν την αγάπη τους και βοήθησαν ώστε να μεγαλώσει η οικογένειά τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2017 σε μια όμορφη τελετή στο ξενοδοχείο Bovey Castle στο Devon της Αγγλίας.

Ο Daley γνώρισε τον σκηνοθέτη το 2013 και λίγο μετά έκανε coming out, μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του και αποτέλεσε ένα από τα πρώτα μεγάλα, ενεργά ονόματα του αθλητισμού που έκαναν το γενναίο βήμα. 

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM
«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο - Από 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Φαση axolotl tank και θελετε το συζηταμε. Ας αρχισουμε απο τα βασικά. Ο χαρακτηρισμός ως παρενθετης εφοσον αυτη η γυναικα εχει βαλει και τα πληρως απαραιτηρα ωαρια ειναι ανακριβης. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΜΗΤΕΡΑ. Ο χωρισμος του παιδιου απο την βιολογικη μητερα δεν μπορεί να είναι αποτελεσμα συμβολαίου ουτε εμπορικης συναλλαγης αλλα κάτι που το αποφασιζει η μητερα μετα τη γεννα και χωρίς πιεση. Εδω μπορει να αλλαξει γνωμη; Ξερετε τι ειναι νεοφιλελε; οχι αν τα σκουπιδια πχ τα μαζεύει ιδιωτης αλλα το ποσες ανθρώπινες δραστηριοτητες εισέρχονται σρο τομεα της οικονομιας. Η οικογενεια οποια μορφη κσι να εχει πρεπει να μείνει εξω απο αυτο. Την αναδοχη και την υιοθεσια να τη συζητήσουμε η δηθεν παρενθετες μητερες,αφού στη πραγματικοτητα κ βιολιγικα το παιδι ειναι πληρως δικο της, αγγιζουν τα ορια
Δεν νομίζω ότι μια οικονομική θεωρία έχει να κάνει με το δικαίωμα ενός ζευγαριού να αποκτήσει ένα παιδί. Δεν προκύπτει ότι υπήρξε οικονομική συναλλαγή. Δεν προκύπτει ότι υπήρξε ούτε πίεση. Συγκρίνεις έστω και υπό τη συμβολική μορφή παραδειγμάτων τη διαχείριση σκουπιδιών με μια ανθρώπινη ύπαρξη. Και αυτό θα το χαρακτήριζα τρικυμία εν κρανίω.
Να τα κανω καθαρα γιατι δεν το καταλαβες: Δεν υπαρχει αυθυπαρκτο δικαιωμα κανενος ζευγαριου να αποκτησει παιδι. Το παιδι εχει δικαιωματα οι γονεις εχουν ΜΟΝΟ ευθυνες.Αν θελουν να αποκτησουν παιδι και επειδη ενα παιδι εχει (ακομα) απαραιτητο συστατικο μια μητερα ας πανε να το κανουν. Η μητερα του παιδιοιυ δεν εχει δικαιωματα; Το παιδι δεν εχει δικαιωμα στη μητερα του;Ξαναρωταω: εχει δικαιωμα να αλλαξει γνωμη για την "πάραχωρηση" μετα την γεννα;;;Οσο για το αν υπηρξε συναλλαγη: εστω σε αυτη τη περιπτωση δεν υπηρξε - δεν θεωρείς ότι μια συμφωνια κανουμε ενα παιδι και μετα στο παραχωρω δεν ειναι στα ορια της εμπορικης συναλλαγης;;;Το ποιος συγκρινει την διαχειριση σκουπιδιων με μια ανθρωπινη υπαρξη θα μπορουσες απο τα παραπανω να καταλαβεις οτι δεν ειμαι εγω. Αλλα αυτοι που θεωρουν οτι εχουν μονο δικαιωματα, οτι υπαρχει μια συμφωνια κυριων χωρις συνναλαγη (ή οτι δεν ανοιγει το δρομο στις συνναλαγες) κλπ κλπ.