Update: Οι κάμερες έδειξαν αυτοκτονία στο σταθμό του Μετρό

Update: Οι κάμερες έδειξαν αυτοκτονία στο σταθμό του Μετρό Facebook Twitter
19

Αυτοκτόνησε τελικά ο 58χρονος άνδρας που βρέθηκε στις γραμμές του μετρό, την ώρα που πλησίαζε ο συρμός. Αυτό έδειξαν οι κάμερες του σταθμού στους Αμπελόκηπους. Ο μηχανοδηγός προσπάθησε να σταματήσει το συρμό, μόλις αντιλήφθηκε την πτώση του 58χρονου, ωστόσο δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να τον εγκλωβίσει κάτω από το τρένο. Κανονικά κινούνται πλέον οι συρμοί στους σταθμούς που είχαν κλείσει λόγω του τραγικού γεγονότος.


Νεκρός ανασύρθηκε κάτω από τον συρμό του μετρό ο 58χρονος άνδρας που έπεσε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στις ράγες στο σταθμό των Αμπελοκήπων. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Κλειστοί είναι οι σταθμοί Πανόρμου, Αμπελόκηποι και Κατεχάκη και το Μετρό φτάνει μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.


Έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στους Αμπελόκηπους, καθώς πολίτης έπεσε στις γραμμές-κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- και εγκλωβίστηκε κάτω από το συρμό. Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού στην οποία συμμετέχουν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ελλάδα
19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM