Ο θείος του Κούκλατζη λέει πως την απελευθέρωση των παιδιών την αποδίδουν στην Παναγιά

Ο θείος του Κούκλατζη λέει πως την απελευθέρωση των παιδιών την αποδίδουν στην Παναγιά Facebook Twitter
MOTIONTEAM/ ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ/ EUROKINISSI
12

Στην Παναγία αποδίδει η οικογένεια του Δημήτρη Κούκλατζη την εξέλιξη της απελευθέρωσής του από τις φυλακές της Αδριανούπολής, όπως δηλώνει ο θείος του στρατιωτικού.

«Ζούμε ευτυχισμένες στιγμές και ευχόμαστε το ίδιο σε όλο τον κόσμο. Τέτοιες ώρες δεν μιλάς για λεπτομέρειες, απλώς εκφράζεις τη συγκίνηση, τη χαρά και τα δάκρυά σου», δήλωσε  στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο Χρήστος Κούκλατζης.

Ο θείος του Έλληνα στρατιωτικού, που παρέμεινε κρατούμενος μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη για 167 ημέρες στις φυλακές της Ανδριανούπολης, αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε και τις στιγμές αγωνίας που έζησε η οικογένειά του.

«Για τους γονείς του ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι ημέρες που πέρασαν. Περισσότερο τους ανησυχούσε το άγνωστο, που δεν ήξεραν πότε θα λήξει αυτή η ιστορία και έληξε κάπως απρόσμενα. Εμείς το αποδίδουμε στην Παναγία, την ευχαριστούμε και την παρακαλούμε να σκεπάσει και να παρηγορήσει όλους όσοι υποφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κούκλατζης.

Επισήμανε δε πως σημασία έχει πλέον το γεγονός ότι επέστρεψαν οι δύο αξιωματικοί στις οικογένειές τους και ότι «ο Δημήτρης απέκτησε και άλλο ανιψάκι και τώρα είναι όλη η οικογένεια μαζί στη Θεσσαλονίκη και περνάνε μια περίοδο πολύ καλή. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και χτες με τον αδελφό μου. Τέτοιες ώρες δεν μιλάς για λεπτομέρειες, απλά μεταφέρεις και εκφράζεις τη συγκίνηση, τη χαρά και τα δάκρυά σου. Απλώς τους συμβουλεύεις να χαλαρώσουν και να ξεχάσουν, όσο μπορούν, τα προηγούμενα και να απολαύσουν αυτές τις στιγμές».

Σχολιάζοντας τη στήριξη που δέχτηκε η οικογένεια από όλο τον κόσμο, τους μήνες που παρέμειναν οι δυο στρατιωτικοί στις φυλακές της Τουρκίας, είπε: «Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν κάτι απερίγραπτο, που διαπιστώσαμε με πολλούς τρόπους και κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών και τώρα που επέστρεψαν τα παιδιά».

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλάδες: Το πολεοδομικό για εκτός σχεδίου δόμηση που δίχασε Μύκονο και Σαντορίνη

Ελλάδα / Ακίνητα εκτός σχεδίου: Ο γγ Χωροταξίας εξηγεί αν η δόμηση σε οικόπεδα 8 στρεμμάτων επεκτείνεται και αλλού μετά τη Μύκονο και Σαντορίνη

Στους δύο δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς των Κυκλάδων η δόμηση δεν επιτρέπεται, εκτός κι αν πρόκειται για εκτός σχεδίου οικόπεδα με εμβαδόν τουλάχιστον 8 στρέμματα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τους φανταστικούς του φίλους όπως αυτός νομίζει. Η λογική βέβαια λέει ότι αυτό σταματάει αρκετά πριν την ενηλικίωση. Εξακολουθεί να είναι δικαίωμα του όμως όσο κι αν προκαλεί θλίψη σε μας τους υπόλοιπους.
Όπως, επίσης, αναφαίρετο δικαίωμα είναι (αποτελεί σχεδόν μία αυτούσια εγκεφαλική, υποσυνείδητη-προστατευτική διαδικασία από τα πρώτα στάδια της ζωής μας), να διακρίνουμε και να κρίνουμε την προβληματική ή ελλειμματική νοημοσύνη (νοητική, συναισθηματική, κοινωνική και τις υπόλοιπες)... ..κάτι που τα εκάστοτε θρησκευτικά-εξουσιαστικά δόγματα ανά τους αιώνες, δημιουργημένα αρχικά, ουσιαστικώς αυθόρμητα, από την πρωτόγονη ανάγκη της ανθρωποκεντρικής ερμηνείας του ανεξήγητου και του φόβου προς αυτό, μεταβαλλόμενα εν συνεχεία σε μορφές, κυρίως, επίσης ανθρωποκεντρικής εξουσίας (καμία απολύτως σχέση με τα [τεχνητά] Θεία...), κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν τον φόβο αυτό, ενισχύοντας τον υπό την μορφή συνειδησιακής ενοχοποίησης, σχεδόν προς κάθε τι ασκούσε αντίδραση στην εκάστοτε θρησκευτική-κατ' επέκταση κάθε μορφής μαζικής εξουσίας (υπό τον έλεγχο την θρησκευτικής), χειραγωγώντας τις μάζες προς ιδίων όφελος και το καταφέρνουν θαυμάσια, φτάνοντας μέχρι και σήμερα να πιστεύουμε σε ανυπόστατες, φαντασιακές ανοησίες, είτε γιατί δυσκολευόμαστε να ερμηνεύσουμε επαρκώς, σε ευρύ φάσμα, κάποια γεγονότα, εξελίξεις ή «φαινόμενα» φυσικά ή μη, είτε γιατί αρνούμαστε συνειδητά (και αυτό είναι το χειρότερο - βασικό και συχνό χαρακτηριστικό των θρησκευόμενων πιστών και όχι μόνο...), να μπούμε στην διαδικασία προσπάθειας ρεαλιστικής ερμηνείας ή προσέγγιση αυτής.Πόσο θλιβερό, αλήθεια!...Υ.Γ.: Το γεγονός ότι κάποιος θέλει να πιστεύει σε φανταστικούς φίλους και σούπερ ήρωες με φωτοστέφανο είναι δικαίωμα του. Από την στιγμή όμως που η «πίστη» του αποκτά εξουσιαστική υπόσταση με νομοθετικό έλεγχο και επιβολή κυρώσεων σε εμένα τον «άπιστο» ή στον οποιονδήποτε «άπιστο» τολμήσει να τον κρίνει και να τον αμφισβητήσει, τότε αυτό δεν λέγεται δικαίωμα...
"Από την στιγμή όμως που η «πίστη» του αποκτά εξουσιαστική υπόσταση με νομοθετικό έλεγχο και επιβολή κυρώσεων σε εμένα τον «άπιστο» ή στον οποιονδήποτε «άπιστο» τολμήσει να τον κρίνει και να τον αμφισβητήσει, τότε αυτό δεν λέγεται δικαίωμα..."Τα είπες όλα...μάλιστα μου άλλαξες και γνώμη, όντως αυτό δε λέγεται δικαίωμα.
Στην Παναγία αποδίδει η οικογένεια του Δημήτρη Κούκλατζη την εξέλιξη της απελευθέρωσής του από τις φυλακές της Αδριανούπολής, όπως δηλώνει ο θείος του στρατιωτικού. Πηγή: www.lifo.grΤώρα αν η οικογένεια του παληκαριού πιστεύει οτι η Παναγία εδρεύει στην Αμερική εχει κάποια βάση άν όχι ονειροβατεί.
εσυ δηλαδη πιστευεις οτι ο θειος του παλικαριου πιστευει οτι πηγε η Παναγια, μεσολαβησε, διαπραγματευτηκε με τους Τουρκους και αφησε τα παιδια ελευθερους? τον περνας για ηλιθιο ή εσυ θες να περαστεις για εξυπνος ειρωνευομενος τα πιστευω συμπολιτων μας??
Αγαπητέ Agamemnon27 δεν εχω καμία πρόθεση να ειρωνευτώ τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου όμως τα "πιστεύω" αυτά καμιά φορά δημιουργούν παρωπίδες, λάθος εντυπώσεις και ενίοτε οδηγουν σε βίαιες πράξεις κτλπ. (παράδειγμα οι τζιχαντιστές και οι λοιποί φανατισμένοι που βάζοντας μπροστά τα λεγόμενα θρησκευτικά τους πιστεύω βανδαλίζουν και οδηγούν στο θάνατο χιλιάδες αθώους ανθρώπους). Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει στον/στους θεούς του και ο καθένας είναι και πάλι ελεύθερος να μην πιστεύει πουθενά, όμως να βλέπει ρεαλιστικά τη ζωή και να μήν αφήνει τα "πιστεύω" του αυτά να τον οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις και αντικοινωνικές συμπεριφορές, με λίγα λόγια να εχει ανοικτό μυαλό και να σκέφτεται ελεύθερα γκρεμίζοντας τα εμπόδια που δημιουργούνται απο τα κάθε είδους θρησκευτικά πιστεύω του.
Ο καθε ανθρωπος εννοειται οτι μπορει να πιστευει οτι θελει,οπως θελει αρκει να μη προσπαθει να επιβαλλει στον συνανθρωπό του ουτε τα πιστευω του ουτε και το τροπο ζωης του, και εννοειται ουτε να τον ειρωνευεται. η ελευθερια λογου και της προσωπικης πιστης του καθενα ειναι ακομα ελευθερα στην κοινωνια που ζουμε. Λοιπον ομως αγαπητε,ποιον ηθελες να ευχαριστησει ο κυριος? Τον Τσιπρα? τον Καμμενο? Τους Αμερικανους? Ή τους Τουρκους? Στην αναγκη του λοιπον να ευχαριστησει καποιον που ξαναειδε σωο τον ανιψιο του,, ευχαριστησε αυτον που ειχε εναποθεσει τις ελπιδες του και τις προσευχες του και τον μονο που θα μπορουσε , με τις λιγοστες δυναμεις του, να παρακαλεσει.
Λοιπον ομως αγαπητε,ποιον ηθελες να ευχαριστησει ο κυριος? Τον Τσιπρα? τον Καμμενο? Τους Αμερικανους? Ή τους Τουρκους? Πηγή: www.lifo.grΝα μήν ονοματίσει κανέναν απο τούς παραπάνω απλά μπορούσε να πεί οτι ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην απελευθέρωση των παληκαριών. Αυτό θα ήταν υπεραρκετό.
Να ευχαριστησει ΟΛΟΥΣ οσους βοηθησαν στην απελευθερωση του,αρκει να μην αναφερει την Παναγια...οκ οπως θελεις...Ηθελα να ηξερα ομως γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ...? Αν ησουν συνειδητοποιημενος αθεος,ή άθρησκος δε θα εδινες καν σημασια. Προφανως δεν εισαι και ίσως θα επρεπε να το ψαξεις μονος σου λιγο αυτο,αντι να ειρωνευεσαι και να αισθανεσαι ετσι ξεχωριστοςΦιλια