Πρόστιμο τουλάχιστον 150 ευρώ για όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ- Πώς θα εντοπίζεται το όχημα

Πρόστιμο τουλάχιστον 150 ευρώ για όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ- Πώς θα εντοπίζεται το όχημα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
1

Όσοι κάτοχοι ΙΧ αυτοκινήτων ή μηχανής δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ απειλούνται από την 1η Οκτωβρίου με πρόστιμα τουλάχιστον 150 ευρώ. 

Από τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου τίθεται σε ισχύ ο νόμος 4530/18, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούν να εντοπίζονται άμεσα οι ιδιοκτήτες που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ τα οχήματα τους.

Η ηλεκτρονική ταυτοποίηση είναι εφικτή, καθώς όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ είναι συνδεδεμένα με τη βάση δεδομένων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Από την στιγμή που εντοπισθεί κάτοχος οχήματος που δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ, τότε θα βεβαιώνεται το πρόστιμο από την ΑΑΔΕ και θα εμφανίζεται στο TAXISnet.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Ελλάδα / Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί πως ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων σχετικά με τον θάνατο του γιου τους τον Αύγουστο του 2024
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ας έχει ο κόσμος στο νου του πως πολλές ασφαλιστικές εταιρίες δεν καλύπτουν οποιεσδήποτε ζημιές προκληθούν στο όχημα (ακόμα και ολική κλοπή) ή σε οδηγό/επιβάτη όταν το όχημα δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ !