Αντίο στο MEGA - Το νοσταλγικό αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων

Αντίο στο MEGA - Το νοσταλγικό αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων Facebook Twitter
7

Σε λιγότερο από 48 ώρες, το πολύπαθο ΜΕGA περνά στην τηλεοπτική ιστορία με το «μαύρο» να είναι επίσημο και αμετάκλητο.

Οι εργαζόμενοι που έδωσαν τη μάχη αποχαιρετούν τους εκατομμύρια τηλεθεατές με ένα νοσταλγικό βίντεο.

Νωρίτερα, η DIGEA ανακοίνωσε πως εφόσον έχει λάβει την εντολή από το ΕΣΡ, θα προχωρήσει στην διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου.

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο με αποσπάσματα από παλιά σίριαλ που αγαπήθηκαν από το κοινό κλείνει με μαύρο  γράφοντας «Mega 1989-2019- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Θοδωρής Αθεριδης αποχαιρετά το Mega με τέσσερα πολύ προσωπικά (σχεδόν συγκινητικά) Instagram stories
TV & Media
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM