HER: Kim Ann Foxman

Tο πρώτο Her party στο six d.o.g.s, με καλεσμένη την DJ, τραγουδίστρια και παραγωγό, Kim Ann Foxman.

LifO Newsroom 2.2.2019 | 00:00

To Her είναι ένα μουσικό project που στοχεύει να αλλάξει τον τροπο με τον οποίο βλέπουμε το γυναικείο φύλο πίσω από τα decks, δημιουργώντας line-up τα οποία αποτελούνται αποκλειστικά από γυναίκες. Αυτό θα είναι το πρώτο Her party στο six d.o.g.s, με καλεσμένη την DJ, τραγουδίστρια και παραγωγό, Kim Ann Foxman. Μαζί της στα decks, οι K.atou, Mjolk και η εμπνεύστρια του project, Fo.

 

Με μόνιμη παρουσία στο Panorama Bar, αλλά και στα πιο underground clubs και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, η Kim Ann Foxman «παίζει μουσική που σε κάνει να χαίρεσαι και μοιράζει αβίαστη ενέργεια στο κοινό». «Η Foxman έχει να επιδείξει μια πολύ ξεχωριστή καριέρα», έγραψε πρόσφατα το FACT magazine.

 

Γεννημένη στη Χαβάη και μόνιμη κάτοικος Νέας Υόρκης, η Kim Ann εκτόξευσε τη φήμη της πρώτα ως vocalist – ιδιαίτερα μέσω της συνεργασίας της με την κολλεκτίβα των Hercules And Love Affair - και έχει πλέον αναδειχθεί σε εξαίρετη DJ και παραγωγό. Μια μοναδική καλλιτέχνιδα, που μπορεί να βρεις να παίζει σε μικρά underground clubs, αλλά και σε τεράστια φεστιβάλ με το ίδιο αποτέλεσμα, μαγεύοντας το κοινό, αφού οι επιλογές της και η συλλογή δίσκων της την κάνουν να ξεχωρίζει.

 

Διατηρώντας ένα από τα πιο αξιοσέβαστα residencies στο Good Room (Brooklyn, NY), δε σταματά ποτέ να εξερευνεί νέα ηχητικά μονοπάτια. Ως παραγωγός, κυκλοφορεί κομμάτια τα οποία στοιχειώνουν με τις μελωδίες τους και κολλούν στο μυαλό, ενώ είναι περιζήτητη ως vocalist για τα σαγηνευτικά φωνητικά της.

 

Η δισκογραφική της, Firehouse Recordings, κυκλοφορεί σταθερά κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα releases. Επίσης έχει την ικανότητα να κινείται αβίαστα μεταξύ της μουσικής και της μόδας, έχοντας σημαντική επαφή και μόνιμες συνεργασίες με brands όπως Gucci, Prada και Adidas.

ΠΟΤΕ02/02/2019 - 02/02/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση