Βραβείο στην «IncredibleCrete.gr»

Βραβείο στην «IncredibleCrete.gr» Facebook Twitter
1

Η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης «IncredibleCrete.gr», βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) 2013 που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε η υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία του τουρισμού στην οικονομία της χώρας, και την ουσιαστική συμβολή της γραφιστικής τέχνης στην προβολή και επικοινωνία του τουριστικού μας προϊόντος.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βράβευση, κάνοντας λόγο για την ενιαία τουριστική εικόνα της Κρήτης που προβάλλεται διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την τουριστική πύλη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
αναρωτιέμαι, τις κριτικές επιτροπές ποιός τις διαλέγει ; αν αυτό είναι site που αναγνωρισμένος φορέας βγάζει ως καλύτερο δείγμα τότε είτε ότι όλα τα άλλα sites στην Ελλάδα είναι τραγικά (κάτι που δεν ισχύει) είτε είναι τραγικά τα κριτήρια επιλογής και βράβευσης.