Αγνώριστος ο Μίκι Ρουρκ: Πάρτι στο Twitter με την τηλεοπτική εμφάνιση του 66χρονου ηθοποιού

Αγνώριστος ο Μίκι Ρουρκ: Πάρτι στο Twitter με την τηλεοπτική εμφάνιση του 66χρονου ηθοποιού Facebook Twitter
Ο Μίκι Ρουρκ στα νιάτα του.
5

Σοκαρισμένοι έμειναν αρκετοί τηλεθεατές με την παραμορφωμένη εμφάνιση του Μίκι Ρουρκ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Good Morning Britain και, όπως ήταν φυσικό, το Twitter πήρε φωτιά.

Ο 66χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της βρετανικής εκπομπής, όπου μίλησε στους οικοδεσπότες Σουζάνα Ράιντ και Πιρς Μόργκαν, έχοντας στην αγκαλιά του ένα από τα σκυλιά του. Το μαύρο πουκάμισο που φορούσε ήταν ανοιχτό μέχρι την κοιλιά, αποκαλύπτοντας τα πολλά τατουάζ στο σώμα του.

Αγνώριστος ο Μίκι Ρουρκ: Πάρτι στο Twitter με την τηλεοπτική εμφάνιση του 66χρονου ηθοποιού Facebook Twitter
Αγνώριστος ο Μίκι Ρουρκ: Πάρτι στο Twitter με την τηλεοπτική εμφάνιση του 66χρονου ηθοποιού Facebook Twitter

Εκείνο όμως που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ, που έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις, κάτι που παρατήρησαν αμέσως οι τηλεθεατές, οι οποίοι και άρχισαν να κατακλύζουν το Twitter με αρνητικά σχόλια καθώς δυσκολεύονταν να τον αναγνωρίσουν.  

«Ποιος στην ευχή είναι αυτός; Δεν μοιάζει καθόλου με τον Μίκι Ρουρκ», «Λοιπόν, ακούγεται σαν τον Μίκι, αλλά δεν του μοιάζει, τι έκανε;», «Μην τον βάλετε πουθενά κοντά σε εστία ζέστης, θα λιώσει το πρόσωπό του», «Τι στο διάολο έπαθε το πρόσωπο του Μίκι;», «Το πρόσωπό του είναι εφιάλτης! Και ήταν τόσο σέξι στις "9 1/2 Εβδομάδες"!», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών.


Η εμφάνισή του δεν ήταν όμως το μοναδικό πράγμα που σχολιάστηκε ως άκρως περίεργη, αφού κάτι ανάλογο συνέβη και με την συνέντευξη, στην οποία ο Μίκι Ρουρκ ουσιαστικά δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που του έγιναν. 

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

2 σχόλια
Δε νομίζω. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να τον δω να έχει γεράσει φυσιολογικά παρά να έχει γίνει αγνώριστος από τις πλαστικές. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για διάσημες γυναίκες. Αν τον σχολίαζαν επειδή έχει γεράσει θα ήταν sexism-ageism-body shaming. Τώρα είναι αναμενόμενο αφού η εμφάνισή του δε συνάδει(ουάου τι είπα η άτιμη) με την ηλικία του.
Δεν είναι κράξιμο η δήλωση δημοσίως πως μοιάζει ψεύτικος, είναι η αλήθεια και θα έπρεπε να το γνωρίζει κι ο ίδιος αυτό. Το φυσιολογικό θα ήταν να γεράσει. Όπως είδες οι περισσότεροι δεν τον έκραξαν, απλά διαπίστωσαν πως πράγματι δε μοιάζει να είναι ο ίδιος άνθρωπος. Ψέμα είναι; Οι ακραίες δηλώσεις φυσικά και δεν είναι επιθυμητές σε καμία περίπτωση.