Πέθανε η 23χρονη που είχε κακοποιηθεί στη Νέα Μάκρη

Πέθανε η 23χρονη που είχε κακοποιηθεί στη Νέα Μάκρη Facebook Twitter
58

Πέθανε, 24 ημέρες μετά το άγριο ξυλοδαρμό της από τον χρυσαυγίτη φίλο της, η 23χρονη από τη Νέα Μάκρη η οποία νοσηλευόταν στον Ερυθρό Σταυρό. Η κοπέλα κακοποιήθηκε από τον φίλο της μετά από καβγά για ασήμαντη αφορμή.

Όμως, όπως γράφει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, ο δράστης είχε δώσει δείγματα βαρβαρότητας και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όταν με ένα πιτ μπουλ και δύο-τρεις φίλους του πρωταγωνίστησαν σε αιματηρό επεισόδιο στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής. Τότε η ομάδα των νεαρών, αφού πρώτα πέρασε από το περίπτερο του ΠΑΣΟΚ φωνάζοντας «θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας», στη συνέχεια πήγε στο περίπτερο του ΚΚΕ όπου χτύπησε με σιδηρογροθιά στέλεχος του κόμματος. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους δράστες και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία. Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αυτό, κατά την Εφημερίδα των Συντακτών -το ότι αφέθηκε ελεύθερος δηλαδή μετά την επίθεση-  τον έκανε να αισθάνεται παντοδύναμος και να εκφοβίζει τους πάντες.

Με την 23χρονη είχε δεσμό 3-4 μήνες και καβγάδισε μαζί της για ασήμαντη αφορμή. Η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και ο δράστης την ακολούθησε και άρχισε να την ξυλοκοπεί. Με ένα δυνατό χτύπημα την τίναξε στον αέρα και εκείνη πέφτοντας στο έδαφος, χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και έμεινε αναίσθητη. Τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό και όταν οι γιατροί ζήτησαν κάποιον συγγενή της, εκείνος ειδοποίησε την αδελφή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αδελφή της, ενώ γνώριζε τι είχε συμβεί, δεν αποκάλυψε ποιος τη χτύπησε και μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο Α.Τ. όπου ανέφεραν ότι τους ειδοποίησαν από το νοσοκομείο αλλά δεν γνώριζαν το δράστη. Το τι είχε συμβεί αποκαλύφθηκε από την έρευνα και σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες. Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης, στις 8 Απριλίου. Ο 25χρονος, μέχρι χθες πάντως διέφευγε της σύλληψης.

Ελλάδα
58

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλάδες: Το πολεοδομικό για εκτός σχεδίου δόμηση που δίχασε Μύκονο και Σαντορίνη

Ελλάδα / Ακίνητα εκτός σχεδίου: Ο γγ Χωροταξίας εξηγεί αν η δόμηση σε οικόπεδα 8 στρεμμάτων επεκτείνεται και αλλού μετά τη Μύκονο και Σαντορίνη

Στους δύο δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς των Κυκλάδων η δόμηση δεν επιτρέπεται, εκτός κι αν πρόκειται για εκτός σχεδίου οικόπεδα με εμβαδόν τουλάχιστον 8 στρέμματα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πάει το κοριτσάκι...από έναν ασυμάζευτο νεάντερνταλ .Εκτός από ψυχοθεραπεία για να δύναται να διαχειρίζεται το θυμό του, καλό θα ήταν οι γονείς του να είχαν περισσότερο μυαλό ....πριν προκαλέσει το μοιραίο, που τελικά το προκάλεσε και κατέστρεψε και τη ζωή του μαζί !
χεστήκαμε για τη ζωή του. Ας την είχε καταστρέψει προ πολλού και με χειρότερο τρόπο ( γιατί μια χαρά ζωντανό θα παραμείνει το κτηνάκι) αλλά ας μην είχε πάρει τη ζωή της κοπέλας και καταστρέψει αυτή των δικών της.
Σήμερα η πιο μαύρη οπισθοδρόμηση φαντάζει σε κάποιους ως λύση. Τυφλωμένοι από το μίσος, την εμπάθεια και την απογοήτευση κάνουν πιο λανθασμένες επιλογές από αυτές που έκαναν ως τώρα. Ανακαίνηση στις σύγχρονες αξίες, ανοικτή κοινωνία και ανεκτική οικογένεια, είναι το μόνο μέλλον που αξίζει να έχει η Ελλάδα. Η παραδοσιακή οικογένεια - φαμίλια - σόι σαν τις φυλές των Τούρκικων σήριαλ είναι η ρίζα του πελατειακού συστήματος. Σόια ολόκληρα στηρίζουν το δικό τους πολιτευτή. Όλοι, παραδοσιακοί - συντηρητικοί και προοδευτικοί συμφωνούν ότι η οικογένεια είναι το κύτταρο της κοινωνίας. Πώς όμως βγήκε από το κάδρο της κρίσης; Είναι απλό. Γίνεται εκμετάλλευση της αλληλεγγύης, προκειμένου να αποσυρθεί η Πολιτεία από υποχρεώσεις της.Η αξία της οικογένειας επίσης χρησιμοποιείται -πάντα προσχηματικά- από τους συντηρητικούς κατασταλο-λάγνους για να ξεριζώσει τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών.
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, αλλά θέλετε να το εξηγήσετε λίγο αναλυτικότερα αυτό; "Πώς όμως βγήκε η οικογένεια από το κάδρο της κρίσης; Είναι απλό. Γίνεται εκμετάλλευση της αλληλεγγύης, προκειμένου να αποσυρθεί η Πολιτεία από υποχρεώσεις της"
@remazΣτο νοσοκομεία το νοσηλευτικό προσωπικό δεν αρκεί. Ενώ προ αμνημονεύτων χρόνων απαγορεύονταν η παρουσία συγγενών μέσα στην κλινική από το απόγευμα και μετά, σήμερα, με δύο και πολλές φορές μία νοσοκόμα το βράδυ με 50 ασθενείς, γίνεται χρήση των υπηρεσιών των συγγενών, που κάνουν ουσιαστικά ένα μέρος της νοσηλευτικής δουλειας. Άλλο παράδειγμα. Νέοι συχνά με οικογένεια, στηρίζονται στους γονείς τους για να επιβιώσουν, ενώ πρώτα τα κατάφερναν. Αλλιώς θα είχαν μείνει στο δρόμο. Η πολιτεία αποσύρεται πλήρως από κάθε πολιτική πρόνοιας και αυτό δε φαίνεται σε όλη την τραγική του διάσταση, γιατί στηρίζεται στην οικογένεια. Τα παιδιά, που τα κρατούν οι γονείς των γονιών και περνούν τη δεύτερή τους νιότη κλπ.Δεν είναι κακό αυτό, αλλά πρέπει να δούμε και τα αρνητικά. Πρώτον, όποιος δεν έχει πρόσβαση στα οφελήματα αυτού του είδους, έχει κακή σχέση με την οικογένεια κλπ, δε βρίσκει εκεί έξω κάποιες δομές πρόνοιας. Επίσης, αλληλένδετο θα έλεγα, μόνο όποιος κινείται σαν τις φατρίες ομαδόν μέσα στην οικογένεια, ψηφίζει το ίδιο κόμμα, τους ίδιους βουλευτές, έχει πρόσβαση στα "αγαθά" της πελατειακής σχέσης. Γι΄αυτό είπα ότι η παραδοσιακή οικογένεια είναι η μήτρα του πελατειακού κράτους.