Γονείς για τέταρτη φορά ο Ρίκι Μάρτιν με τον σύζυγό του - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Γονείς για τέταρτη φορά ο Ρίκι Μάρτιν με τον σύζυγό του - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram Facebook Twitter
2

Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν ο Ρίκι Μάρτιν με τον 35χρονο σύζυγό του, Jwan Yosef. 

Ο 47χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε πως ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, που είναι αγόρι και τον ονόμασαν Renn.

«Γεννήθηκε ο γιος μας Renn Martin-Yosef», έγραψε στα ισπανικά ο Ρίκι Μάρτιν στην φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media και τον δείχνει μαζί με τον σύζυγό του, να κρατούν το νεογέννητο παιδί στην αγκαλιά τους. Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Yosef στον δικό του λογαριασμό, σχολιάζοντας: «Το μικρό μας αγοράκι είναι εδώ».

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε επίσης την φωτογραφία στα Instagram Stories του, με την ίδια λεζάντα, προσθέτοντας το «#4» μαζί με διάφορα emoji.

View this post on Instagram

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on


Ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού γεννήθηκε επίσης μέσω παρένθετης μητέρας, όπως και τα άλλα τρία παιδιά τους τα δίδυμα Matteo και Valentino που είναι 11 ετών και η 10 μηνών Lucia.

Ο Ρίκι Μάρτιν, που παντρεύτηκε με τον Yosef το 2017, ανακοίνωσε πως περιμένουν το τέταρτο παιδί τους στη διάρκεια στην εκδήλωση της Human Right Watch, όπου τιμήθηκε με ειδικό βραβείο για τις μάχες που έχει δώσει για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας.

«Και παρεμπιπτόντως, πρέπει να ανακοινώσω ότι εγκυμονούμε, περιμένουμε παιδί. Λατρεύω τις μεγάλες οικογένειες», είχε πει τότε ο τραγουδιστής.

View this post on Instagram

Human rights, human rights and more human right. SIMPLE! @humanrightscampaign . 📸:@paulmorigi

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

View this post on Instagram

La luz de mis ojos #Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καζαντζίδης, Ρασούλοφ και Μουφάσα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Καζαντζίδης, Ρασούλοφ και Μουφάσα από αύριο στους κινηματογράφους

Η στρωτή μουσική βιογραφία του Στέλιου Καζαντζίδη, η ηχηρή πολιτική δήλωση του Ρασούλοφ, το origin story του βασιλιά των λιονταριών Μουφάσα και τρεις ακόμα προτάσεις εγκαινιάζουν την εορταστική σεζόν στους κινηματογράφους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
«Οι άγριες μέρες μας»: Παγκόσμια πρεμιέρα για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Βασίλη Κεκάτου στην Berlinale

Πολιτισμός / «Οι άγριες μέρες μας»: Παγκόσμια πρεμιέρα στην Berlinale για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Βασίλη Κεκάτου

Στο διαγωνιστικό τμήμα Generation του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου θα συμμετάσχει το πολυαναμενόμενο μεγάλου μήκους ντεμπούτο του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη.
LIFO NEWSROOM
Αθέατο Μουσείο: «Η μόνη της ζωής του Αφροδίτη» στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Πολιτισμός / Το θραύσμα ενός ελληνιστικού αγάλματος της Αφροδίτης εκτίθεται για πρώτη φορά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Αθέατο Μουσείο, η επιτυχημένη δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών, συνομιλεί με τη θεά Αφροδίτη. 
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Ήμελλος: Τον αποχαιρετούν στα social - «Τώρα είσαι στην αγκαλιά του Θεού με τον μπαμπά» λέει η αδελφή του

Πολιτισμός / Δημήτρης Ήμελλος: Τον αποχαιρετούν στα social - «Τώρα είσαι στην αγκαλιά του Θεού με τον μπαμπά» λέει η αδελφή του

Από τους πιο ταλαντούχους και πολυδιάστατους καλλιτέχνες της ελληνικής θεατρικής σκηνής, υπηρέτησε την τέχνη του με επιμονή, προσήλωση και συνέπεια
LIFO NEWSROOM
«Όλα θα πάνε καλά» λένε τα νέα έργα τέχνης του Γιάννη Βαρελά στο Ωνάσειο

Εικαστικά / «Όλα θα πάνε καλά» λένε τα νέα έργα τέχνης του Γιάννη Βαρελά στο Ωνάσειο

Τρεις νέες δημιουργίες του Έλληνα εικαστικού μαζί με έργα από τη συλλογή του Ιδρύματος Ωνάση βρίσκονται πλέον τοποθετημένα στους χώρους του Ωνάσειου Νοσοκομείου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Μικρά Ασία: Αναστηλώνεται η πρωτοχριστιανική εκκλησία στην αρχαία Κνίδο

Πολιτισμός / Μικρά Ασία: Αναστηλώνεται η πρωτοχριστιανική εκκλησία στην αρχαία Κνίδο

Η Κνίδος, που φέρεται να έχει ιδρυθεί από τον πατέρα του Πελασγού, καρπώνεται την καταγωγή αξιοσημείωτων μορφών της αρχαιότητας όπως ο μαθηματικός Εύδοξος και ο Σώστρατος, κατασκευαστής του Φάρου της Αλεξανδρείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το παιδί δέν "ήρθε" στον κόσμο, κάποιος το έφερε, το γέννησε, κάποιος το κυοφόρησε για 9 μήνες, το κράτησε, το φύλαξε, το προστάτευσε, το φρόντισε. Δέν έχει πρόσωπο, ταυτότητα, φωνή αυτός ο συνάνθρωπος μας, δέν του αξίζει κάποια μνεία, είναι απλά ένας διεκπεραιωτής, εντολοδόχος, ¨πελάτης¨, επωαστής, συμβαλλόμενο μέρος σε κάποια δικηγορική πράξη...η σχέση του με το παιδί είναι καθαρά χρηματική, απρόσωπη, αποστασιοποιημένη, ψυχρή, είναι άραγε γι αυτόν (αυτήν !) το προιόν μιάς τυπικής χρηματικής διαδικασίας, δέν το νοιώθει άραγε σαν ένα τμήμα της, μέρος της, κομμάτι της...άραγε το είδε ποτέ, το άγγιξε, την άφησαν να το αγγίξει, να το αποχαιρετήσει, να ακούσει το κλάμα του...Και αυτό άραγε, την είδε ποτέ ; Του δόθηκε η ευκαιρία ; Την άκουγε τόσον καιρό, την αισθάνονταν, την άγγιζε, ήταν όλος ο κόσμος του, όλο το σύμπαν του, ότι έτρωγε, ότι έπινε, ότι ανέπνεε περνούσε μέσα του, τον έτρεφε, τον συντηρούσε, τον μεγάλωνε. Τα συναισθήματά της πότιζαν κι αυτόν, η ζέστη της χυνόταν μέσα του, η χαρά της, ο ύπνος της την τύλιγε μαζί του, η αρρώστια το ίδιο, το άγχος, η δίψα, η νοσταλγία (γιατί όχι ;)Εννιά μήνες μαζί, συντροφιά, εννιά μήνες σφιχταγγαλιασμένος μ'έναν συνάνθρωπό σου στην πιό βαθειά, σημαντική, ανιδιοτελή σχέση που μπορούν να μοιραστούν δυό ανθρώπινα όντα και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αισθανθείς κάποιου είδους δεσμό, να σου απαγορεύεται ακόμα και ηθικά (όχι μόνο νομικά) η υπαναχώρηση, ο δισταγμός, οι τύψεις.
Να σαι καλά με συγκίνησες με το σχόλιο σου! Πρέπει να γράψεις άρλεκιν! Μια ερώτηση μονάχα. Θα το έπαιζες πάλι Ξανθόπουλος αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι που δεν μπορεί να κάνει παιδιά ή θα έδειχνες άλλη ανεκτικότητα;