Στουρνάρας: «Το πρόγραμμα δεν πάει καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε»

Στουρνάρας: «Το πρόγραμμα δεν πάει καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε» Facebook Twitter
3

Το λίγο του ύπνου του αποκάλυψε ο Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή ερώτηση των Νέων για τυχόν συμμετοχή του στη συγκρότηση της κεντροαριστεράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα. «Με δουλεύεις;…Αυτός που τα υπονοεί ή τα διακινεί θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Θα πρέπει επίσης να ξέρει ότι κοιμάμαι τρεις ώρες τη μέρα. Άρα, σε τι ζυμώσεις να μετάσχω και γιατί; Αρκεί να σου πω ότι με τον Φλωρίδη, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος, έχω να συναντηθώ σχεδόν ένα χρόνο. Πλάκα μου κάνουν;» απάντησε ο υπουργός.

Παράλληλα απέκλεισε και την περίπτωση συμμετοχής του στο υπό συγκρότηση ευρωπαικό κόμμα, λέγοντας ότι μπροστά του έχει «μια κόλαση».

«Δεν μπαίνω σε τέτοια κουβέντα, έχω τέτοια κόλαση μπροστά μου για ένα χρόνο, που ούτε καν με απασχολεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει για μένα, δεν το βλέπω, πώς να στο πω;» είπε ο υπουργός.

Σε σχέση με τις προσδοκίες που τεχνηέντως καλλιεργούνται και το κλίμα ευφορίας για τις οικονομικές εξελίξεις, ο κ. Στουρνάρας, φρόντισε να προσγειώσει τους «υψιπετείς»:

 «Δεν πάει καλύτερα απ' ότι περιμέναμε. Αν ξεκινήσει λοιπόν μια τέτοια ιστορία τώρα, χαθήκαμε. Το στοίχημα θα κριθεί στο τέλος του χρόνου, εκεί θα φανεί αν υπάρχει σοβαρό πρωτογενές πλεόνασμα, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε νέο κούρεμα του χρέους μέσα στο 2014».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δε νομίζω να τον υποχρέωσε κανείς να αναλάβει τη "βρωμοδουλειά". Αν θεωρεί ότι δεν έχει τα κουράγια ή και τα προσόντα, (όλοι θυμόμαστε την Εμπορική που ξεψύχησε στα χέρια του), μπορεί να παραιτηθεί. Ετσι κι αλλιώς δεν μας έλειπε παλιότερα, για να μας λείψει τώρα!
«Κοιμάμαι τρεις ώρες τη μέρα κι έχω μπροστά μου μια κόλαση»Και θα έπρεπε να τον λυπηθούμε; Πάλι καλά που δεν παραπονέθηκε για τον παχυλό του μισθό που δεν προλαβαίνει να ξοδέψει. Τι να πουν και οι άνεργοι δηλαδη.