ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ. λεπτοκομμένες φέτες φρέσκου τόνου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα ημίχονδρο αλάτι
- ¼ χυμός λεμονιού
- 5 κόκκοι ροζ πιπέρι
- 1 κ.σ. κρίταμο τουρσί
- 2 κ.σ. ντρέσινγκ εσπεριδοειδών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τον τόνο σε πολύ λεπτές φέτες και τις μαρινάρουμε με τον χυμό λεμονιού, αλάτι και ελαιόλαδο.
- Γαρνίρουμε με ροζ πιπέρι και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών. Για το ντρέσινγκ εσπεριδοειδών, χτυπάμε στο μούλτι 1/2 χυμό λεμονιού, ½ χυμό λάιμ, ½ χυμό πορτοκάλι, 1 κοφτή κ.σ. μουστάρδα και 50 ml ελαιόλαδο.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα