ΥΛΙΚΑ
- 5 ποτήρια μούστος έτοιμος
- 1 ποτήρι αλεύρι
- 1 φλιτζάνι σουσάμι καβουρντισμένο
- 1 φλιτζάνι καρύδια χοντροκοπανισμένα
- Κανέλα σκόνη προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα βράζουμε σε δυνατή φωτιά τον μούστο.
- Αραιώνουμε το αλεύρι με λίγο μούστο μέχρι να γίνει παχύρρευστος χυλός.
- Όταν ο μούστος πάρει βράση προσθέτουμε σιγά-σιγά τον χυλό και ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα μέχρι να δέσει το μείγμα και να βράσει για 5-7 λεπτά.
- Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
- Ραντίζουμε με νερό τα μπολ ή τα πιατάκια, ρίχνουμε σουσάμι και σερβίρουμε τη μουσταλευριά.
- Γαρνίρουμε με τα καρύδια.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα