Μαζί διαδηλώνουν σήμερα οι επιστρατευμένοι

Μαζί διαδηλώνουν σήμερα οι επιστρατευμένοι Facebook Twitter
1

Μαζί στους δρόμους βγαίνουν σήμερα ναυτεργάτες, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες, καθώς τους ενώνει το «χακί».

Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται υπό καθεστώς επιστράτευσης δίνουν ραντεβού στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα μετά από προσκλητήριο της ΑΔΕΔΥ που σε ανακοίνωση της προαναγγέλλει και 24ωρη απεργία, το πιθανότερο στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Στόχος σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ είναι:

-Η απόκρουση των χιλιάδων απολύσεων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, οι οποίες θα οδηγήσουν σε πλήρη κατάρρευση τις δημόσιες υπηρεσίες και σε ιδιωτικοποίηση δομών και υπηρεσιών, που αφορούν στα δημόσια και κοινωνικά αγαθά.

-Ο τερματισμός των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας, οι οποίες καταστρέφουν την οικονομία και την κοινωνία, οδηγώντας εκατομμύρια εργαζομένους στην ανεργία και στο περιθώριο.

-Η άρση του αντισυνταγματικού μέτρου της επιστράτευσης που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στην ΟΛΜΕ και σε άλλους κλάδους εργαζομένων, οι οποίοι αντιστέκονται διεκδικώντας αυτονόητα εργασιακά δικαιώματα

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
στηρίζουμε ναυτεργάτες, γελάμε με εκπαιδευτικούς και μετρατζήδες (ή τέλος πάντων με τους 50 εκπαιδευτικούς και τους 10 μετρατζήδες που θα κατέβουνε).